LAST BREATH OF SUMMER

Vilken drömhelg jag hade! Vi var ett gäng som åkte till Frejas lantställe och glassade i den 20gradiga solen. Vi promenerade, gick i grottor, plockade svamp som vi hade till middagen, badade badtunna under den stjärnklara himlen och avslutade kvällen framför brasan med äppelpaj. Tänk att man fick en sommardag såhär i slutet på september va. 

Does running away from monday count as cardio?

Förra helgen (hinner knappt med själv så snabbt veckorna går) var en riktig mysig en. Var på Wallmokrans och handlade lite höstfint, sen tog Hanna och jag cyklarna för att leta upp ett bra svampställe. Blev inte några enorma mängder svamp men räckte till kantarellmackor till lördagsmiddagen. På söndagen blev det plugg hela förmiddagen och sen fotboll och äta upp godsaker som var kvar sen fredagens firande. Gino är fasen lajvet alltså. 

BABY ON THE WAY

I fredags överraskade vi Hanna, som varit anti till allt vad babyshower heter, med en 3-rätters middag och blöjtårta. Lagade favoritmaten, gjorde alkoholfria mojitos och hade det mysigt. Jag var efterrättsansvarig och gjorde gino. Idag blev jag dessutom faster till världens sötaste lilla kille! Har inte smält det än känner jag..  

LAST SUNDAY

För en vecka sen (de går ju så fort🙄) var Sofie här på skvallerlunch. Haha, vi hade en hel del att prata om vilket vi gjorde medans vi åt sötpotatissoppa, drack te och åt lite Hjortkvarn-glass. Perfekt söndag! 

LAST SUMMER WEEKEND

Sommarens sista helg levererade. Kollade på alla duktiga som sprang kraftloppet, var på Valdemars namngivelse i form av mysigt trädgårsdskalas i sommarvärmen så man fick slänga på sig favoritklänningen en sista gång och sen grill i solen. Även förra helgen var toppen med Kolmårdenbesök med gudbarnen. Tog årets förmodligen sista dopp i veckan som var. Får väl säga att man är skapligt nöjd med sommaren nu och lika bra det för september kom ju med besked och oväder.

RSS 2.0