DIN TID KOMMER

Triss i uteserveringshäng. Hur gött att sommaren typ är här. Well, vissa dagar det är ju ändå Sverige. Har iallafall redan hunnit med endel uteserveringshäng. Dett var väl inte uteserveringshäng då utan Amandas balkong men det var en så mysig kväll med tjejerna.
Sista dagen i skolan för denna termin och avklarad redovisning firades med uteseveringslunch. Den där skagen toasten var sjukt god. Och sjukt stor, orkade typ halva. 
Mamma bjöd på uteserveringslurre härom dagen när jag behövde en paus i pluggandet. Har pluggat järnet för att hinna bli färdig med allt innan jag tar sommarlov som startar med en Greklandssemester nästa vecka! Idag när jag insåg att jag skrivit klart sista uppgiften och det inte fanns nått mer plugg på schemat var jag så ställd att jag inte visste vad jag skulle göra.. haha. Packa väskan kanske? Äntligen lite sommarlov.  

GBG WEEKEND

Hängde i Göteborg i helgen. Skulle vara ösregn hela helgen men blev pangväder. Förutom på fredagen när vi var på Liseberg men det var bara bra för vi behövde inte så i en enda kö. Vi var där för att heja järnet på gänget som sprang varvet, men Supporter AB hann också med uteserveringshäng, shopping, god mat och glass. 

PÅSKPRESENT

Måste ju visa vad jag blev överraskad med i påsk! Kom hem till Hanna och hon sa att jag skulle leta påskägg. Efter att ha genomsökt hela tomten hittade jag påskägget storlek XL. Och i låg en grön kruka från Bergs Potter som jag suktat efter länge. Ett ganska skapligt påskägg om man säger!

BABYSHOWER

Förra södagen hade vi babyshower för Amanda! Och lyckads överraska henne ordentligt, kommer leva länge på det skriket haha. Jag och Sofie pyntade (tur att Sofie är min piffigaste vän, jag var lekansvarig istället, hehe) och fixade ordning för en supermysig eftermiddag. Vira hade gjort tårtan, hur fin! 

RSS 2.0