I SORRY FOR THE THINGS I SAID WHEN IT WAS WINTER

Alltså detta solljus!? Hur bra mår man inte av det. Trots hosta, halsont och orimliga mängde snor. När till och med jag tar fram tunnare kläder på jobbet då vet man att det är vår på riktigt. 

BRUNCH: ONE MEAL TO RULE THEM ALL

Olle har fyllt år i veckan så idag blev det brunch-kalas på Linköpingsvägen. Så mycket gott!! Scones och pannkakor och frukt och massa hembakat bröd och jag kan fortsätta hur länge som helst.. Med detta i magen har jag pluggat på i raketfart och även hunnit med ett varv ute i solen. Nu ska veckan avslutas med en lång dusch, hårinpackning och ansiktsmask!

You cannot make everybody happy, you’re not pancakes

Inte dagens käk, men häromdagens. Testade att göra havrepannkakor med masa bär och en klick jordnötssmör. Slank ju ner så att säga. Älskar mina grön Anna-tallrikar som jag fått av farmor. Man har ju ätit potatismos och fläsk på dem ett antal gånger<3. Idag har jag bättrat på träningsvärken med mamma på gymmet (det känns när man börjat köra styrka igen efter lååångt sjukuppehåll) och sen har det pluggats. Nu ska jag lägga ifrån mig böckerna för idag och sjunka ner i soffan framför någon serie. 

"Kom, gå till era fönster allihopa ni missar fyrverkerierna"

Då var det söndag igen och jag tar en paus i pluggandet med en promenad i solen, en köpp ur favoritmuggen och ord som inte handlar om pedagogik och kognitiv utveckling. 

I think weekends are made in China. They don't last long.

En lördagsbild och en söndagsbild. Igår lunchade jag och tog ett varv på stan med Sofie. På kvällen blev det mellohäng. Är måttligt intresserad men rätt låt vann ju iallafall. Idag har jag tagit en promenad i solen, chillat och städat lite. Standardsöndag. Har också ignorerat att mitt halsont blossat upp igen och tror att det ska försvinna om jag inte låtsas om det som vanligt. Funkar aldrig.. haha. 
 

CARBS & COFFEE

Årets viktigaste tisdag! Och de godaste semlorna åker man till Gröna vägen och äter. Tog en paus i plugget på eftermiddagen för en semelfika med farmor. Nybakade idag och lika goda som alltid. 

Hope you have an "on sale and in your size" kind of day

Provrumsbilder var ju inte igår. Men idag har jag traskat runt på stan och kännt mig dels som en sparris och dels som Gunvald i min grön kappa, haha. Men jag gillar'n. Skulle bara in på h&m en snabbis egentligen, men hamnade mitt i en Carin Wester rea. Jag har verkligen en sjuk talang för att nosa upp reor. Nöjde mig iallafall med en t-shirt vilket plånboken var glad för.  

RSS 2.0