EN MIDSOMMARNATTSDRÖM

Kolla härligaste midsommargänget! Hade en midsommarafton i toppklass med bra väder(!?), en liten midsommarstång till barnen, god mat och jordgubbstårta, femkamp, musikquiz och limoncello.. 

JUNIDAGAR

Nu har jag badat i Sverige också och inte bara i Medelhavet. Lina och jag hade en så mysig dag med sol, bad och picknick som avrundades med uteserveringsmidddag på kvällen. 
Har varit hus och kattvakt senaste veckan och eftersom vädret har pendlat mellan stekiga 27 grader och 17 grader och åskskurar har jag varvat mellan att hålla trädgården vid liv.. 
..och att hänga här. Så mycket lättare med jobb och vardag efter Greklandsemestern när man kommer hem till två sånna här gosiga. 

AMOPI BEACH

Åh så härlig vecka vi hade på Karpathos! Badat i kristallklart vatten, fått sol på nosen, sippat på mojitos och levt på fetaost. Efter denna vecka har jag hunnit med studentfirande för kusinen och hunnit mysa med kusinbarnen. 1,5 veckas semester känns som flera veckor. Förutom stranden i Pigadia där vi bodde på Karpathos tog vi bussen hit till Amopi, som är så fint med galet härligt vatten. 

RSS 2.0