I've decided I'm not old, I'm 25 plus shipping and handling

I veckan fyllde jag år och ställde till med fikakalas. Hela tjocka släkten på mina 62 kvadrat. Men ni vet, finns det hjärterum.. Kvällen fortsatte med thaimat, spel och rosé fast på den lite rymligare altanen på harvägen. En toppen födelsedag! 

SPICE UP YOUR LIFE

I lördags var vi bjudna på 30års-maskerad med temar go big or go home. Eftersom vi var fem stycken i gänget kom vi på den briljanta idén att vara spice girls. Skulle säga att vi gick all in när grabbarna satte sig för att bli sminkade och drog på sig tighta fodral. Var lite smygbitter över att Olle skulle var min favospice Posh, men när jag såg resultatet kände jag bara att igen kunde ha gort det bättre.. haha!

STAY WILD, OCEAN CHILD

Treje gången vi var på Karpathos och andra gången vi tog oss till det här lilla stället vi upptäckte förra året. Man får klättra lite bland bergen men sen kommer man till den här lilla "poolen" med det blåaste och klaratse vattnet. Alldeles alldeles underbart att hoppa från klippor och snorkla här för en sån som mig som blir tio år på semestern och helst väljer bada framför solstolen. 

May i grow so tall and bright, so free and wild, so brave and vibrant that when you see me standing you think i am a sunflower

Min favoritblomma. Kunde inte motså en bukett när jag fick syn på dem i affären. 

VACATION LOOKS GOOD ON YOU

Fortsätter njuta av första semesterveckan. Igår var jag och träffade Amanda och hennes Allan, tre veckor gammal, för första gången. Så pirrigt att träffa en liten människa för första gången? Sen fastnande jag i eftermiddags och kvällssolen med en bok. Som jag saknat att läsa "frivilliga" böcker under vårterminen i skolan. 

I wanna spend the rest of my sunsets with you

Jag kan inte gå ut från Carin Wester tomhänt, så är det ju bara. Skulle baaara titta men det är ju lättare sagt än gjort när man springer på den perfketa sommarkläningen. Har redan börjat bo i den. Något annat jag behöver införskaffa är en ny telefon. Kameran har ju gjort sitt som ni märker, och de flesta andra funktioner också. En iphone är inte gjord för att has i tre år alltså.

KOM SÅ SKA VI LEVA LIVET

Den här helgen har varit en drömstart på semestern. Lördagen började med babyshower för Amanda. Fatta att jag är faster snart. 
Sen blev det sol och roséhäng innan vi tog oss till Linköping.. 
.. För att se Gyllene tider. Kvällen bjöd på toppenväder och en hel del fuldans. 
Söndagen var den perfekta sommardagen med runt 25 grader och vindstilla. Hängde med till Ingestorp och solade, badade flera gånger om, åt gott grillat, tog en löprunda som avslutades med att springa rätt ner i plurret. Och så har man tre veckor semester till framför sig från och med nu efter denna helg. 

För hela året har jag väntat på juni, juli, augusti

Det finaste vi har i det här landet:

FAVOURITE ISLAND

Åh så härlig denna ö är! Så fort man sätter sig på planet hem börjar man saknka middag med ustikt över hamnen och havet varje kväll, stränder med kristallklart vatten, grekisk sallad och frozen mojitos. Nu när man behöver dubbla tröjor och jacka för att vistas utomhus här i Sverige (trodde jag skulle förfrysa på jobbet idag trots hur mycket kläder som helst) är det ju nästan så man bokar en returbiljett snarast.  

SOMMARTIDER HEJ HEJ

Trots att semestern är två veckor bort har jag haft riktig semesterfeeling denna helg. Den svenska sommaren visar sig från sin bästa sida. Har grillat, badat, spelat kubb, ätit jordgubbar, druckigt mojito och planterat blommot (så nu är balkongen äntligen redo för sommarhäng). 

RSS 2.0