Accessories are like vitamins to fashion

Accessoarer är ju guld, man får smyguppdatera garderoben lite fast man bestämt att man inte ska shoppa och de kostar oftast inte mer än de där tjugorna man glömt bort låg och skramlade i plånboken. Här är mina senaste fynd. Lite roliga scrunchies (perfekt att sätta en blåprickig toffs runt håret om man har en helsvart outfit, eller dålig hårdag - två saker som intäffar för mig nästan dagligen) och ett par hoops pga besatt av hoops man kan ej ha för många. 

GOOD FOOD IS GOOD MOOD

Igår hängde jag på syrran upp till Stockholm. Medan de andra åkte på MC-mässan skulle vi gå på stan. "Jag hänger bara på dig jag ska ju inte shoppa nått" sa lilla studerande jag. Men till saken hör ju att jag är en hejare på att nosa upp fynd, och sån karaktär har jag inte att jag säger nej till ett par Carin Wester jeans för 150 spänn och en kappa på 75%rea. Så några fynd blev det. Sjukt god lunch blev det också, vi promenerade bort till MOAS. Jag hade aldrig ätit där men det var precis så gott som Hanna hade lovat. Mmm. 

If stars destroy themselves then maybe it’s only natural for us to do the same

Denna vecka slutar betydligt bättre än den började. Har gått runt med så ont i bröstet att jag t.o.m. fick gå hem från jobbet. När det inte släppte och jag ringde vårdcentralen sa de att jag behövde åka in akut, helst ringa en ambulans. Vilket jag inte gjorde, tog mamma markans taxiservice haha. Fem timmar på akuten senare var det konstaterat att det iallafall inte var något allvarligt. Har vilat mig i några dagar och mår bättre. Igårkväll satt vi ett gäng och åt mat och spelade spel och helt plötsligt var klockan två på natten. Då har man roligt. Idag har jag varit på Harvägen och grillat korv och druckigt varm choklad. Vinter har sin charm under vissa stunder.. 

AFTERNOON TEA

Startade dagen med ett bodyattackpass vilket kändes rejält efter att ha varit förkyld i över en vecka. Efter det mötte jag upp tjejerna vid Strand hotell för afternoon tea. Riktigt mysigt och jättefint ordant med massa goda grejer. Vi kom först och gick sist av alla afternoon tea-gäster, har man trevligt så har man haha<3 

CHOP CHOP

Varit så trött på mina slitna längder ett tag nu så idag klämde Hanna in mig mellan kunderna. "Klipp så mycket du vill så länge jag kan sätta upp det" sa jag. Och det blev en bit som rök plus lite slingor och så för att fräscha upp. Alltid lika skönt att klippa av en bit, särskilt när det blivit så slitet (att sova med och sätta upp blött hår och att vara aningen aggresiv med bortse och plattång är inte bra för håret fick jag förmaningar om). Efter makeovern tog vi en lunch och nu står en stunds plugg på schemat. 

NYE 2018/2019

Hade en så bra sista kväll på 2018. Hanna hade fixat så fint som ni kan se. Vi skålade i lyxigt vin och åt riktigt god mat som Olle lagade. Vi spelade spel och körde musikquiz och gick ut för att skåla in tolvslaget med tomtebloss (lättare sagt en gjorde i full storm, haha). 

HÖJDPUNKTERNA 2018

Detta året firades in med ett riktigt pangnyårsfirande hemma hos Vira & Martin med 7-rättersmiddag!
Var på Hardcore superstar konsert med Hanna som hon gett mig i julklapp. 
I mars flyttade jag till ny lägenhet och pysslade och inredde i den där jag nu tivs så bra. 
Det här med röda dagar under våren är ju guld värt. Hade bl.a. en mysig påskhelg. 
Inflyttningsfest!
Våren och sommaren i Sverige detta året skojar man ju inte bort. Tidigt kunde man börja med grillkvällar och uteserveringshäng. 
Åkte till Göteborg i samband med göteborgsvarvet. Tro nu inte att jag sprang, nej jag drack rosé, hängde på uteserveringar, gick på Liseberg och hejade på de som kämpade på i värmen. 
Var i Stockholm några vändor och testa hypade Mr. Cake. 
Som sagt, sommaren detta år! Varmt som attan med det gillar ju jag så jag trivdes som fisken i vattnet. Där jag också spenderade stor del av dagarna, i vattnet alltså. Här från en unik regnskur i Hjortkvarn. 
Winnerbäck-konsert i Linköping. Det var så bra!
Förmodligen årets härligaste vecka på favoritön Karpathos. 
Hanna fyllde 30 i oktober vilket firades bl.a. med maskeradfest!
Under hösten började jag plugga. Vilket betyder att timmarna på dygnet ibland flyger iväg allt snabbare, men mycket trevligheter har hunnits med bland jobbet och alla hemtentor. T.ex. styrde vi upp pangbrunch på fars dag. 
Jag gick på min första babyshower. För Vira som får barn när som helst nu!
Så årets sista men mysigatse månad, en lite lugnare period i skolan och massor av påhitt och traditioner, bl.a. pepparkakshustävling. 

RSS 2.0