SKIN IS IN

Jag kan ju prick ingenting om smink men fick för ett tag sen för mig att testa Glossier. Alla lovord man hört och de ändå rätt låga priserna lockade. Och nu är deras stretch concaler och cloud paint i stort sett det ända jag använder. Älskar boy brow också, så lätt att använda. Sen är det ett plus att det är som julafton varje gång man får hem ett glossier-paket pga så snyggt förpackat. 

POST WORKOUT SNACK ON POINT

Idag efter en promenad i solen blev det en sväng till gymmet med Hanna. Efter styrde vi upp fikat till Liverpool-United matchen. Alltså gino kan vara det godaste vi har på denna planet? 

Nothing haunt us like the things we didn't buy

Reafyndade ju ordentligt när vi var i Stockholm. Stod och suktade efter denna kappa i favoritfärgen och när jag insåg att det var halva priset och sen 20 prolle på det plus att vi shoppade med Stina så det blev 25% till pga personalrabatt behövde jag inte fundera. Den är lång med knyt i midjan och passar perfekt till min Carin Wester mössa som jag köpte på mellandagsrean.

I don't need a valentine, I need 8 million dollars and a fast metabolsim

Min valentines day-eftermiddag har spenderats med att busa med gudbarnen. Att ögna igenom lite plugg var också nödvändigt att hinna med. Nu en lång dusch och en kopp te. Fredag imorgon känns så gött!

Sometimes the most productive thing you can do is to is to relax

I helgen firade vi Sofie och Amanda och de styrde upp mysigaste spa-kvällen. Massa gott att äta, bubbel, ansiktsmasker, bastu, fotbad, ja ni hör ju. Fint med den helgen i ryggen när det vanskas en vecka med långa arbetsdagar och mycket plugg. Nu lär jag somna ganska gött efter härliga straxt över 12 timmar på jobbet. 

Ja visst gör det ont när knoppar brister, varför skulle annars våren tveka

Har fått årets första vårkänsla, även fast det bara är februari. Det är ofrånkomligt när det helt plötsligt blir plusgrader och snön börjar smälta och när man får en stor bukett tulpaner av sin bästis. Så stor att jag var tvungen att dela upp dem i två vaser! 

RSS 2.0