IT'S THE LITTLE THINGS

Fick självklart med mig lite smått och gott hem när vi var på Wallmokrans. Ett fat till en kruka, te, honung, gulligaste tändsticksasken och godaste läsken. 

Women and the earth have to tolerate a lot

Börjar bli en riktig skogsmulle och får alltid med mig nått in från mina promenader. Är det inte blåbär (jag blir snart ett blåbär) så är det växter av nått slag. I det enkla bor det vackra. Ae citerade jag just Ernst? Jag som är allergisk mot Ernst.. 

HÖSTMAKEOVER

Sist jag fixade håret var i januari. Så när det nu var dags efter en sommar då jag knappt rört håret blev det en riktig makeover. Varit sugen på att klippa av en ordentlig bit igen ett tag nu så så fick det bli!

Some things are more precious because they don't last long

En sista härlig sommarkväll förra veckan innehållandes grill, goda drinkar och njut av solen i ögonen innan känskan av att sommarens undergång är nära infann sig.. 

SUMMER IS A STATE OF MIND

Från en riktig utlyktsdag på semestern. Först var mamma och jag och vandrade och kollade på teater i trollkärringeskogen. Sen åkte vi ut på landet åt andra hållet till Wallmokrans. En så mysig inredningsbutik. Vi alla hittade lite fint och sen fikade vi hemmagjord glass med lemon curd och maränger. 

She was a rainbow, but he was color blind

Var fredagen den sista kvällen man kunde sitta ute tro? Känns som att sommaren gick från hundra till noll över en natt. Hoppas på några fina sensommardagar och kvällar. Sofie gjorde iallafall det enda rätta och bjöd in till grillkväll när väderrapporten visade sommarvärme och sol och jag passade på att klä mig sommrigt och färgglatt (innan hösten är här och jag plockar fram femtio nyanser av svart).  

WATCH MORE SUNSETS THAN NETFLIX

När vi varit och badat i kalkbrottet i Hjortkvarn var vi såklart tvugna att stanna till för hemmagjord gelato. Sen blev det balkonhäng med rosésangria, musik och hemmagjord pizza. Älskar sånna här härliga sommardagar som övergår i härliga sommarkvällar.  

Living on Earth is expensive, but it does include a free trip around the sun every year

En dag under semestern tog jag med Sofie och Freja på utflykt till Hjortkvarn. Det blev häng och bad vid kalkbrottet. Så fint och klart vatten, nästan så man tror man är utomlands. Tio av tio att hoppa i plurret från de här bergen. 

Kom ihåg att känna alla sorger, kom ihåg att natten dansar för dig nu

Efter att ha tjatat länge om att skaffa en ny telefon så tappade jag den i stentrappen och det fanns inget annat att göra än att styra mot teliabutiken. Trodde att alla bilder från semestern skulle gå förlorade, men de flesta hade blivit överförda till datorn. Här från en så härlig dag då vi solade och badade hela dagen, körde Frejas pass i Folkparken i värmen och sen avslutade med middag och drinkar på Vilas uteservering. 

RSS 2.0