EASTER WEEKEND

Herregud, kunde man fått en bättre påskhelg!? Jag har yogat (ute!), grillat, sippat på vin, solat, tagit långpromenader och sovmorgnar.

GIRLS JUST WANNA HAVE SUN

Soliga söndagar är grejen! Dock inte i klass med förra söndagen då vi satt ut på altanen och fikade i vårvärmen. Har hunnit med lite plugg och en promenad till Harvägen där det vankades söndagslunch och fika framför AIK-matchen. Och på tal om sol, kollar vädret inför kommande vecka och gnuggar mina händer och putsar solbrillorna, haha. 

Someone please call 9 wine wine

När det bjuds på 15 grader och strålande sol som igår bangar man inte på en eftermiddagsdrink i solen! Den glassiga eftermiddagen fortsatte sen med att fira mamma med god middag, spelkväll och några glas vin. 

VÅFFELDAGEN, UTESERVERINGSLURRE OCH FREDAGSBURGARE

Tre matbilder som summerar förra veckan. Innan jag låg dekad med feber, hosta, halsont och igentäppta bihålor. Missade verkligen inget denna gång, tack för det immunförsvaret. Var hängig redan förra veckan men hade inte tid att bry mig om det då det var för mycket både på jobbet och i skolan. På måndagen var det iallafall våffeldagen och efter ett yogapass kom jag hem till Harvägen till detta.
Vi hade muntliga redovisningar i skolan och när vi klarat av det och klockan slog lunch var det så gött väder att vi satt ute och åt! 
I fredags mötte jag upp Sofie och Amanda för burgare och ett glas vin. Vi skålade in Amandas mammaledighet och sen gick Sofie och jag vidare och kollade på Solala. Riktigt bra var det. Sen gick det utför, haha. Men nu börjar jag känna mig som människa igen efter några dagars vila. Och efter att ha tvättat håret igen för första gången på ett par dagar, haha. 

RSS 2.0