LADY IN RED

Älskar min röda klänning från other stories som jag haffade i slutet på sommaren. Den fick användas flitigt på Karpathos innan hösten slog till. Nu sitter jag bänkad i soffan för fredagsmys, helt slut efter en vecka där jag borde legat hemma och kurerat mig men envist har kört på. Heldag i skolan idag tog musten ur mig, tur att helgen är här. 

The first five days after the weekend are always the hardest

Några snaps från helgen som var. Ett pinchosbesök, drinkkväll (tog bara kort på första drinken sen gick det utför tydligen, haha. Så mysig kväll iallafall, hade ont i skrattmusklerna dagen efter) och brorsans kattungar som jag hunnit gosa med. Nu är det ju snart dags för helg igen. De kommer och de går lika snabbt de där helgerna. 

HIDDEN GEM

En dag på Karpathos åkte vi till Ammoopi beach. Jättemysigt ställe med kristallklart vatten och både en sand och stenstrand. Efter lite simmande och klättrande hittade vi även det absolut härligate ställe jag badat på! Vi simmade ut till en grotta där man fick klättra en bit över vassa stenar, men det var värt alla skrubbsår på fötterna för att komma dit. Helt galet blått och klart vatten väntade att hoppa i från klipporna och snorkla i. Vattnet var så klart så stenarna på botten ser ju ut att vara bara några få meter ner, men det var så djup att man inte kunde simma ner ens om man försökte. Helt klart denna semsters guldkorn.  

KEEP CALM AND TRUST THE HAIR DRESSER

Då var håret fixat inför hösten. Hanna brukar alltid ha någon idé och jag brukar bara svara ja gör så det blir säkert bra. Sen sätter man sig i stolen och litar på att man går därifrån med skitsnyggt svall två timmar senare. Slår aldrig fel.  

I do not agree with what you have to say but I will defend to the death your right to say it

Hoppas alla njuter av söndagssolen idag. Och att alla går och röstar! En viktig rättighet. Jag svängde förbi vallokalen innan jag tog mig in till stan för lunch på Rosegarden med tjejerna. Så mysigt, länge sen vi sågs allihopa. 

THAT CRAZY LITTLE SUN OF A BEACH

Lite semesterbilder från Karpathos. Finns inget jag inte gillar med denna ö. Stränderna är drömmiga, vattnet är kristallklart och det är inte svårt att få bra mat och drinkar på de mysiga restaurangerna. Skönt att ha detta i bagaget när hösten drar igång ordenligt imorgon med plugg. Laddar upp för det idag, och vilar samtidigt upp mig från gårdagen då jag var med i härligaste tjejlaget på Kraftloppet. Vi lyckades springa till oss en 3:e plats vilket såklart firades med bubbel och tjejkväll.  

RSS 2.0