LIFE'S A STRUGGLE WHEN YOU'RE A MUGGLE

Hade en toppenhelg men har insett hur dålig jag blivit på att dokumentera med kameran. Vad hände med camera eats first, haha. I fredags var det så mysig tjejmiddag hos Amanda. Har också hunnit med 18-års kalas för kusinerna. Och i lördags firade vi Hanna som fyllt 30 igen! Det enda som kom med på bild denna helg var Hannas present.. I paket var det mindre paket med ledtrådar om att vi ska till.. London och Warner Borthers Harry Potter studio tour! Ska bli så kul, längtar nog lika mycket som födelsedagsbarnet tror jag. 

RESTING BEACHFACE

Några bilder till från Karpathos. Snart redan två månader sen vi var där. Men hösten är ju inte heller så dum när det är strålande sol som idag. Och nästan 20 grader! Har varit ute och njutit av vädret och sitter nu och pluggar lite innan det blir 18-års kalas och sen ska jag våga mig på ett träningspass igen efter flera veckor med dunderförkylning. 

Ska du ha en stänkare!?

I lördags hade Hanna 30-års maskerad för familjen med en regel: alla ska gå in för det till hundra. Tyckre vi höll det ganska bra, vet inte om jag skrattade mest åt mamma som Tinky Winky, Pappa som hårdrockare eller Olle som Hanna i hennes fotbollsdress och löshår. Amanda var klart finast i dundersminkning (alltså om jag ens kunde hälften så mycket om smink..) och Hanna och Adam var helt klart mest true to character som Bellatrix och Voldemort (ja Adam hade ju mask så klart han var lik, men han imiterar också Voldy obehagligt bra). Sjäv var jag grannen i Beck. Ni kan ju tänka er vilket gäng, haha.  

RSS 2.0