WINTER IS COMING

Satan i gatan det är kallt nu! Men samtidigt så fint med sol och frost. Nästa vecka ska de bli grått och regnit igen ser det ut som. Förutom älsklingsfärgen mörkgrönt så har jag fått en grej för senapsgult, hur fint till grått. Har också en grej för allt Carin Wester gör, vill ha mössorna och väskorna i alla färger helst. Idag har jag traskat runt i min röda mössa när jag var och gjorde ärenden, typ hämtade ut julklappar jag beställt. Fått sån julkänsla, nästan så jag tycker kylan får hålla i sig. Annars har jag mest suttit iklädd min polarn&pyret dress och skrivit hemtenta idag. Och gjort slut på dagens sista energi på ett bodyattackpass.  

BABYSHOWER

I lördags var det dags för babyshower för Vira! Så kul att hon inte anade nått och verkligen blev överraskad. En så mysigt eftermiddag med den blivande mamman och sett stort gäng andra tjejer, en fikabuffé som hette duga som vi alla bidragit till och en massa tävlingar maskerade i mamma-bebisunifom, haha.
 

BRUNCH & SM-GULD

Förra söndagen var en bra dag på många sätt. Det var fars dag och vi ställde till med den här brunchen för att fira det! Vi hade bl.a. pannkakor, risgrynsgröt och saffransscones som Olle gjorde, satan så goda. Sen sprang Hanna och jag från Linköpingsvägen till Harvägen och hann lagom i tid till matchstart Kalmar-AIK. En match som resulterade i SM-guld för aik. Tjoho så gött, har retat alla IFK:are jag känner hela vecka, haha. Sen blev det middag med hela familjen på kvällen och sen var den helgen slut!

KEEP CALM BECAUSE THE SHOW MUST GO ON

Det där med att bli bättre på att ta bilder igen går sådär. Har iallafall haft endel trevliga saker för mig på senaste tiden. Vi har haft drinkkväll igen. Som vanligt kom bara första drinken med på bild innan det gick utför, haha. 
Har äntligen troligtvis kommit fram till varför jag varit så mycket sjukt och mått dåligt på senaste tiden. Är piggare än på länge och kan äääntligen träna igen. Har bl.a. kört rosa bandet-pass där de säljer de här fina armbanden och alla pengar går oavkortat till cancerfonden. Så bra initiativ, vem vill inte träna i två två timmar för det syftet!
Har varit och sett Bohemian Rhapsody på bio. Wow. Alla som har det minsta intresse av Queen och Freddie Mercury måste se den. Jag gick direkt hem och youtubade Queens Live Aid framträdande efteråt. 
I fredags efter jobb och träning kom man innanför dörren till det här. Mmm. Har haft en riktigt myshelg. Har behövt plugga endel och utöver det har jag mest bara sett på bra filmer, ätit god mat och chips. Lajvet, haha. Nu har jag precis varit och tränat och ska avsluta helgen med filmen Breathe (och chips såklart). 

RSS 2.0