Good hair does not stay home on a friday

Fick starta helgen med att bli vårfin i håret. Det börjar bli långt igen! Så himla nöjd som vanlig, Hanna är så duktig. Alldeles lagom uppljusat till våren och fina lockar, nu är man redo för påskhelg minsann. 

Best friends don't care if your house is clean, they care if you have wine

Förra hegen styrde Lina ihop en supermysig drinkkväll. Vi åt god mat, spelade spel och alla blandade en drink var. Det blev alltså ett par drinkar, haha. Nu är jag så laddad för långhelg. Hänga med kompisar och familj, äta massa gott, njuta av vädret som ser ganska lovande ut ändå och vila upp sig ordentligt. 

I won't quit but I will cuss the whole time

I löradgs var det 30-årskalas för Olle och det bjöds på våfflor! Det satt riktigt fin efter drinkkväll kvällen innan och 1,5 timmes pass med nya Les Mills releaser samma förmiddag. Drog på mig skaplig träningsvärk efter det passet och har lyckats klämma in två till pass sen dess, så efter kvällen pulspass är jag glad om jag kommer ur sängen imorgon, haha. 

Don’t let the muggles bring you down

Var precis och hämtade ut min nya tavla, kan inte vänta tills den kommer upp på väggen. Det första som kom upp när jag skulle börja kolla efter fina tavlor var den här. Spot on. Kände att den måste jag ha i nya lägenheten. 

Yoga class? I thought you said pour a glass.

Igår hade Freja inflyttnings och födelsedagsfest i ett och det var en ordentlig tjejkväll som innehöll en helt bunt härliga brudar, goda burgare och jello shots. Idag har jag varit ute i solen, fixat i nya lägenheten och yogat bort alla spår av gårdagens jello shots. Balance is key o.s.v. 

Life isn't perfect but your hair can be

Man blir bra bortskämd med produkter när man har en syster som är frisör alltså. Igår skulle hon "bara komma förbi en sväng" och hade då med sig en klockren tavla i inflyttningspresent (denna) och en hel påse med Maria Nila produkter. Schampo, balsam, inpackning, värmespray plus en fin handtvål. Nån är trött på att ta hand om mitt slitna hår tror jag, hehe. 

Drink some coffee and pretend you know what you’re doing

Senaste veckan har varit intensiv med flytt och så gick bilen sönder för femtioelfte gången mitt i allt, och jag är ju beroende av att ha bil varje dag. Det resulterade dock i (verkligen på tiden) ny bil för mig, inget ont som inte för nått gott med sig ;) Kände att det fick räcka med flyttkartonger och bilfix för en dag och åkte upp till farmor efter jobbet. Bjöds på hennes egengjorde semlor som är VÄRLDENS godaste och låg på hennes soffa halva eftermiddagen. 

A day without sunshine is like, you know, night.

Man får nästsn vårvibbar idag när det bara är tre minus och sol, man är ju van vid typ tio minus nu.. Startade dagen med ett bodyattack-pass och sen har jag hjälp brorsan att flytta. Hann sätta mig med den här en stund innan det var dags att fortsätta flyttpacka i min egen lägenhet, dags snart.

RSS 2.0