HAIR UP, SUNNIES ON

Hur jag tänker att mitt hår kommer se ut i sommar. Har fått dille på scarfs och hårband. Hur mitt hår kommer se ut i sommar: Alfons pappa

MIDSUMMER WEEKEND

Skaplig midsommarhelg man hade! firande med släkt och vänner på fredagen med god mat, jordgubbar, femkamp, nubbe(ar) och allt man vill att en midsommarafton ska innehålla. Pizza och fotboll på lördagen och häng i Ingestorp på söndagen. Tio av tio!

Someone left the door to the cotton candy machine open and all the pink flew into the sky to welcome the rising sun

Igårkväll hade jag lite inflyttningspartaj. Började med sockervaddsrosé, sen gjorde vi pizza, drack mer rosé, spelade spel och hade skitkul. Det var lite halvtungt att ta sig iväg på ett pulspass imorse, haha, men man vet ju att det är så skönt när det är gjort. 

LESS TO-DO’S MORE TA-DA’S

Sommarinspo. Så sugen på semester, Grekland och så mycket sol och så lite måsten som möjligt. 

Du är typ, bättre än mat

I tisdags som typ var en fredag blev det middag på Urbane Goat med tjejerna. Det var ett tag sen så vi hade endel att tjattra om mellan tuggorns av den goda maten. Hurra för en extra ledig dag mit i veckan, tack Sverige för det . 

BLOCK HIS NUMBER AND ENYOJ UR SUMMER

Vilken helg, nästan semesterfeeling på den. Igår hade vi en brygga för oss själva där vi kunde sola, skvallra och göra bomben hur mycket vi ville. På kvällen styrde vi mangodrinkar och vit chokladmousse till Sverigematchen. Idag efter träning och några måsten som att skicka in terminens examinationsuppgift blev det mer sol-och-bad-häng! Tänk om hela sommaren kunde fortsätta såhär, vilken dröm.   

RSS 2.0