WE DON'T CELEBRATE SUNDAYS

Igår var det dags för min julklapp jag fick av syrran, Hardcore Superstar konsert! Vi tog ett par drinkar med några kompisar (och den obligatorisk innan-hardcore-sambucan..) innan konserten drog igång. Det var riktigt bra, många av de bästa låtarna. Idag har jag tagit en promenad i solen, käkat pannkakor, haft seriemaraton och kört ett puls-pass med Lina. Perfekt söndag.

TIC TOC IT'S WINE O'CLOCK, DING DONG BRING IT ON

Bjöds på så god mat i lördags när vi hade tjejmiddag och firade Amanda och Sofie. En toppenkväll med brudarna. 

CARIN WESTER CLARY BAG

Köpte ju en mörkgrön väska från Carin Wester till syrran när hon fyllde år som jag var galet sugen på själv. Och det hade tomten (mamma&pappa) snappat upp för under granen i julas låg det en likadan i ett paket till mig. Blev så glad! Inte nog med det, fick också en större svart CW-väska som jag spanat på, min väskgarderob är komplett (tills vidare, man kan ju aldrig har för många väskor ni vet..)

CELEBRATE EVERY TINY VICTORY

En vanlig februarivecka blir ju lite roligare med semmeldagen och alla hjärtans dag. Semeldagen är en snäppet viktigare dag i min kalender och det blev som alltid semmelfika hos farmor. Alla hjärtans dag är jag inte så mycket för och blev därför överraskad när jag blev så bortskäm denna dag. När jag kom hem hade syrran lämnat ett paket med dessa fina strumpor i min brevlåda och lite senare ringde Lina på dörren med en påse med ett gulligt meddelande, ansiktsmasker, ckohladbollar och favoritgodis. Alltså <3. 

TUMERIC BOWL

Hade en skoj helg. I lördags röjde vi runt på Boda Borg hela dagen, så kul ju haha. Sen vaknade jag upp igår med världens halsont. Så försöker proppa i mig så mycket nyttigheter som möjligt, typ smoothie med gurkmeja och massa frukt.
 

Britney survived 2007, you can handle today

Såhär mysigt hade jag det i helgen. Jag och brudarna käkade fruktsallad, drack te och kollade på Fifthy shades-filmerna. Idag har varit en småtuff dag efter typ tre timmars sömn inatt. Vaknade och mådde jättekonstigt och kunde inte somna om. Men efter ett peppigt bodyattack-pass kom energin tillbaka. Nu ska jag förhoppningsvis sova gött hela natten. 

RSS 2.0