CHRISTMAS SNAPSHOTS

Lite bilder från min julhelg innan det är tack och hej julen för denna gång och dags att peppa inför det nya året. Julhelgen spenderades precis så som jag önskar att den ska med nära och kära. God mat, spel, filmer, ett antal timmar framför brasan, ha tid till att sova ut, att träna lite och göra precis det man känner för utan några måsten. 

Det bästa med dig är att du är galen, helt skogstokig faktiskt

Hur snabbt gick det inte att komma in i ledigheten, har typ glömt bort att jag har ett jobb och heltdisstudier. Hade en fin julafton igår med släkten, god mat, spel, filmer och annat mys. Idag sov jag ut riktigt ordentligt och spenderade förmiddagen med två julklappar, Forni & Hamiltons bok och en så fin polarn&pyret-pyjamas innan jag lite motvilligt fick hoppa ur den och ta på mig något kalasigare inför ännu mer julfriande med andra sidan släkten.  

ROCKY ROAD / MJÖLKCHOKLADTRYFFLAR / LAKRITSFUDGE / POLKAKOLA

Detta blev det i julgodisväg i år, ska mumsas flitigt på under julhelgen. Är skönt trött nu efter pulspasset och lek med mina kusinbarn hela eftermiddagen. Nu blir det polarn&pyret-pyjamas, skinkmackor, bingo och klä granen på Harvägen. God jul! 

DAN FÖRE DOPPAREDAN

Smällde upp en julgran i lilla lägenheten i början på veckan och sen dess har julkänslan varit på topp. Har haft julklappasspel med tjejerna och pizzamys med pappa här under veckan och igår dricka-vin-och-slå-in-presenter-förfest med syrran innan vi rullade vidare på 55-årsfest. Klapparna under granen är inslagna och rimmade på och jag har bakat flera sorters julgodis. Är redo för julhelg och några dagar ledigt med andra ord. Ska ladda upp med ett puls-pass nu, sen kan myset börja.  

COLOSSEUM, LONDON EYE, KARUSELL & LENNART JOHANSSONS POKAL PEPPARKAKS-EDITION

I lördags teamade vi upp oss i lag och körde pepparkakshustävling och drack glubbel. Colosseum (fyrkantigt och med endast tre väggar haha), London eye, Lennart Johanssons pokal och en karusell var resultatet några timmar senare. Obs att inga limpistoler eller sånt använts utan de är gjorda med kristyrlim, kärlek och ett antal svordomar. Efter omröstning på snapchat vann karusellen. Alltså den blev ju snygg, men Olles och min London eye kunde faktiskt SNURRA. Men jag är inte bitter.. ;) 

MAKE IT A DECEMBER TO REMEMBER

Har haft mycket mysigt för mig under december hittills. En kväll var vi på julbord på Vila. Det smakade gött och var fint och fräscht upplagt. 
Lina och jag hade en myskväll med tacos, senaste Pirates of the Caribbean-filmen (älskade ju dem när vi var yngre haha), myskläder, te och lussebullar.
Har kört norsk julafton med släkten. Så kul att vi gör detta varje år. I år blev jag inte tomhänt utan vann många fyndiga grejer, hehe. 
Det har blivit vinter på riktigt, hoppas att snön ligger kvar över jul. 

KARPATHOS-FYND

När vi var på Karpathos i somras kunde jag inte låta bli att köpa med mig lite fin keramik hem även detta år. För en som lever efter motto man kan aldrig ha för många skålar är butikerna där livsfarlliga. Idag har jag jobbat, inhandlat julklapp till veckans julklappsspel med tjejerna och kört Shbam och ett rörlighetspass med foam roller. Det sista var välbehövligt efter gårdagens tvåtimmarspass med nya Les Mills releasre. Nu ska jag dricka te och titta på Greveholm innan ögonen klappar ihop.  

Make it simple but significant

2:a advent idag och jag har startat dagen med mysfrukost framför julkalendern med Steven i knät. Är kattvakt i helgen. Jag älskar ju julen men är väldigt sparsam med julpyntet. Vita stjärnor i fönstrena och hyacinter som jag älskar har jag nöjt mig med än så länge, lite färg kan ju vara farligt ;) 

1:A ADVENT

Fruktansvärt grått och tråkigt ute, men det gör det ju bara mysigare att tända alla stjärnor och första adventsljuset. Bakade lussekatter igår och får straxt hit lite fikagäster. Att locka med färska lussebullar funkar alltid ;)

RSS 2.0