GIRLS JUST WANNA HAVE SUN

Klara, färdiga, långhelg! Invigde den med sh'bam och bodybalance och fredagsmys på Harvägen. Vädret ska ju inte bli lika strålande som förra helgen, men det är å andra sidan svårslaget. I söndags blev det äntligen uteserveringspermiär med Sofie. Det var knappt så man trodde man befann sig i Sverige där ett tag, det blev riktgit varmt och skönt där vi satt i lä och sippa på ischai och catchade up lite med solbrillorna på nästippen. 

Beyonce wasn’t built in a day

Solen i ögonen och good hair day. Sån tur hade man i lördags när man kollade på fotboll i solen, grillade och drack lite vin. Idag är det frissigt hår pga ösregn och svetten efter ett sprintpass då jag försökte trampa ifrån min måndagströtthet och nackspärr. Haha det är kontrasterna som gör det!

Visst gör det ont när knoppar brister, varför skulle annars våren tveka?

Men äntligen våren, what took you so long?! Ingen är gladare över skinnjackeväder än jag. Idag har det till och med varit för varmt med skinnjacka, hej t-shirt väder. Men igår sprang jag runt på stan och luftade favvoplagget. 

Warning: going to sleep on Sunday will cause Monday

Kaffe ur min finaste kopp, smoothiebowl och soffmys i polarn o pyret-pyjamasen. Så laddade jag upp för denna fotbollssöndag. Vi åkte upp till Friends arena för att se AIK-Djurgården. Och som AIK-supporter var man ju nöjd med 2-0 till hemmalaget. Nu tillbaka i samma soffhörn för att runda av denna helg och vecka. 

Crazy cat lady problems: when you're uncomfortable but your cat is comfortable so you're not allowed to move

Såhär såg förra veckan ut för mig. Fick hänga med de här grabbarna medans människorna i huset hängde i Alperna. Hur härligt med vårsol äntligen, var ute mer eller mindre hela arbetsdagen idag. Sen har jag varit på födelsedagskalas och nu en kopp te i soffan innan jag somnar, så trött trots det pigga vädret. 

EASTER WEEKEND

Har haft en så skön långhelg. Önskar nästan att tredjedag påsk var en grej, jag är så bra på att vara ledig ;) Har hängt med familjen massor, ätit god mat, delat ut påskägg till favoritpersoner, fikat, varit ute i solen, tagit en promenad-och-lunchdejt med tjejerna, tränat och bara gjort sånt jag känt för. 

RSS 2.0