Stress level: Kim K when she lost her diamond earring in the ocean

De senaste veckorna har varit galet stressiga, ständig huvudvärk. Idag hade vi en lugnare dag så man fick passa på att andas så mycket som möjligt så man klarar sig till jul, haha. Efter jobbet blev det yoga, en varm dusch och tacos. Sånt man behöver sånna här veckor.   

YOU CAN'T SIP WIT US

Tjejkväll i världsklass förra helgen. Sofie lagade galet god räkpasta och lika god efterrätt, vi drack vin, pratade både allvar och skrattade så vi tjöt och avslutade kvällen med att gå ut och dansa till 90-tals musik. 

FARS DAG

I söndags var det ju fars dag och vi dukade upp en ordentlig brunch till våra pappor. Så himla mysig förmiddag!

GOOD HAIR SPEAKS LOUDER THAN WORDS

Hade inte varit hos frisören sen i juni (har ju kanske jordens mest uppbokade frisör) så jag låg inne på flera lager utväxt och ritkigt slitna toppar. Det var så illa att Hanna i lördags ba "nu åker vi till salongen och fixar ditt hår". Var sugen på lite mörkare blond än jag brukar ha, och Hanna fixar som vanligt precis som man tänkt sig.
 

VILKEN JÄVLA SÖNDAG

Förra veckan styrde brudarna upp den perfekta söndagen åt mig, som födelsedagspresent från dem. Det blev goda burgare på Diné, milkshake på Burgers&Bangers och sen blev det bio. Vilken jävla cirkus såg vi, och den var riktigt bra. Tack tjejer för denna mysdag. 

I don't want realism, I want magic

Chockade mig själv och köpte den här blåa (ja alltså inte svarta) klänningen i början av sommaren. Och den har använts flitigt. Till exempel en kväll på Karpathos, som man saknar lite nu när vintern börjar smyga sig på. 

I know we're not in Professor Flitwick's class, but you still are charming

Förra helgen styrde Vira en så himla rolig halloweenfest, och vad klädde jag ut mig till om inte till Harry P. Med ärr, brillor, trollstav, gryffindorhalsduk och en osynlighetsmantel av cellofanpapper. Aldrig varit så nöjd över en outfit tbh. 

RSS 2.0