Egentligen är du inte kär i mig och egentligen är det okej med mig, för jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid, men då slösar vi bort våra liv

Det är väl tur för min plånbok att Granit inte finns här hemma. Tog en sväng där i Göteborg. Ville handla hela affärer men kom iallafall ut med en sånhär skriva-vad-man-vill-tavla. 

Flowers can't solve all problems but they're a great start

I helgen har vi handlat och planterat blommor, så nu är det sommarfint på min balkong. Planterade också hortensian som jag fått av barnen som slutar på jobbet. Så fin så jag smäller av. Har ju inte så värst gröna fingrar, fick ta råd från farmor så nu hoppas jag att den inte dör på direkten. 

Live for the moments you can’t put into words

Jeanskjol och vit tisha, finns ju knappt nån bättre sommaruniform. Har haft en välbehövlig långhelg i solen, barbent och barfota. 

Regnmoln brukade jaga mig, och nu jagar jag morgonen längs avenyer

Göteborg visade sig från sin bästa och soligaste sida när vi var där i helgen. Vi gick på ett Liseberg helt utan köer, strosade runt på stan, shoppade och fikade kanelbullar större än mitt huvud. Och självklart hejade vi på de som sprang varvet. Vi hade flera stycken att heja på och alla sprang på kanontider, så duktiga!

LAST COUPLE OF DAYS

Innan jag låg däckad i flera dagar med feber och svullen hals hann jag med en mysig kväll med tjejerna som avslutades med burgare på Mateo Xavier. 
Fick blombud med krya på dig blommor<3. Vilket gjorde susen för nu är jag nästan helt återställd.
Både sommarvärmen och ett par nya vans att slita ut under nyss nämnda sommar kom som ett brev på posten. De fick följa med och kolla på fotboll i finvädret igår. Satt i t-shirt till typ halv nio på kvällen, äntligen va! 

We take the naps we think we deserve

Är inne på fjärde dagen jag ligger sjuk. Något envist virus, det är en mindre vacker syn ner i min svullna hals kan jag säga och det gör ont därefter. Brukar sällan bli sjuk men nu är det andra gången den här terminen jag är ordentligt sjuk. Trött kropp och dålig på att vila resulterar väl i det.. 

LILLÖRDAGSPIZZA

Hade en riktigt jävlig dag i onsdags, stress utan dess like på jobbet. Men dagen slutade allt annat än dåligt, med pizza, gino och två av mina favoritbrudar hemma hos mig. 

EMOTIONALLY STABLE AS AN IKEA TABLE

Två konstateranden. Ett: Jag har en lätt besatthet av fint porslin. Kunde inte låta bli dessa när Amanda lurade med mig till Ikea i helgen trots att skålar inte står högst upp på listan över på saker jag behöver i mitt hem direkt. Två: tror jag börjar bli gammal, när man blir så nöjd över två nya skålar..  

BRUNCH SQUAD

Igår körde vi brunch i Amandas nya lägenhet med allt möjligt gott vi var sugna på. Sen lurade Amanda med mig till Ikea för att köpa utemöbler men jag lyckades visst komma ut med lite smått och gott i min korg jag med. Sen blev det grillning och spelkväll. En alldeles förträfflig lördag. 

You are the sky, everything else is just the weather

Vad den här långhelgen levererade. Hann bl.a. med dop för lilla Oliwer, hänga med kompisar och hoppa runt till Hoffmaestro på Joans. Har också firat farmor med smörgåstårta och vitsippor såklart, det måste hon få varje år! Vad jag hann mindre av var att sova (går på kaffe och solenergi den här veckan haha) och ta några bilder. Nåja, fyra bilder fanns det åtminstone i kamerarullen från helgen. 

RSS 2.0