LEAVE IT ALL IN THE GYM

Ett functionpass i svettigaste laget är precis vad man behöver efter en grå och stressig dag. Nu kommer man somna riktigt gott och vakna upp till freeedag. 

BRUNCH & BEAUTY AND THE BEAST

Vilken pangsöndag jag och brudarna hade. Brunch på Lingonfabriken och sen rullade vi därifrån mot biosalongen och såg Beauty and the beast. Jag som är galet förtjust i den tecknade varianten älskade den. Soundtracket och 3D-effekterna var grymma dessutom. Se den om ni är Disneysuckers som jag. Se den ändå förresten. 

BLUE JEAN BABY

Vilken jäkla vårväder idag hörrni! Vilket betyder att mina nya favoritjens som gömt sig i garderoben i någon månad nu får åka fram så jag kan stoltsera med mina kritvita anklar, haha. 

How do I like my eggs? Umm, in a cake..

Igår var det kalas på Linköpingsvägen. Det bjöds på semlor och chokladbollar!
Senare på kvällen blev det ännu mer godsaker. Våffeldagen till ära blev det såklart just våfflor och lite rosé. 

MAKE EACH HAIR FLIP FABULOUS

Igår var det äntligen dags för en uppfräschning av frillan såhär till våren. Kapa några onödiga centimeter på mitt hår som växer som ogräs och göra nått åt utväxten. Och jag är nöjd som vanligt, man känner sig ju aldrig så fabulous som när man kliver ut från Hannas salong. 

För jag tror när vi går genom tiden att allt det bästa inte hänt än

Skinnjacka och sneakers, snart är vi där. Nu snöregnar det dock utanför fönstret. Men det är ju bara mars ännu, vi har ju allt det härligaste framför oss. Nu ska jag sjunka ner i soffan efter en dag med brandutbildning och sen har Lina och jag köttat oss igenom ett bodyattack-pass. 
 

The first five days after the weekend are always the hardest

Helgen var riktigt efterlängtatd denna vecka. Trots att den gärna hade fått vara typ dubbelt så lång så har jag hunnit med mycket bra grejer.  Som spakväll med tjejerna och myskväll med Lina. Och idag blev det promenad i solen, titta på fotboll, fika hos farmor, träna och såklart se sista Innan vi dör. Så spännande. 

WORKING NINE TO WINE

Här skådar ni en skapligt nöjd tjej. Perfekta fredagsaktiviteten igår med bubbel, lite vin och käk med tjejerna. Så skulle man ju kunna ha det varje fredag.

I am currently experiencing life at the speed of 15 wtf's per hour

Rörigt i min skalle denna lillördag, träning och en pratstund med Lina var precis vad jag behövde. Man har ju rätt små problem egentligen om man tänker efter. En trasig bil och lite sress på jobbet är väl en piss i Nilen. 

Visst gör det ont när knoppar brister, varför skulle annars våren tveka

Har verkligen fastnat för den här knyt-trenden, så fint till våren. Och vårkänslor bjuds det ju på den här helgen, vilket väder. Igår när solen gått ner och slutat värma blev det käk från spicy hot och bowling. Nu efter en välbehövlig sovmorgon ska jag ut på en pw och njuta av solstrålarna igen. 

SNACK O'CLOCK

Lyxade till det med froyo och jordgubbar till mellis innan Lina och jag svettade oss igenom ett core + multipass. Ändå lillördag ju. 

And on the eighth day, God created Ryan Gosling

Såhär avslutade jag förra veckan, fika och söndagsbio med Sofie. Vi såg La la land och jag älskade den. Ryan alltså. 

Loving you was like going to war, I never came back the same

Provrumsposarn, haha. Nya favvoblusen var på igår när det blev ett varv på stan, fika och bio med Sofie. 

I'm not addicted to chocolate, I'm warding off dementors

Igår blev jag och syrran så sugna på gino så det fick det bli som efterrätt till lördagsmiddagen. Så enkelt men galet gott. Sen satt vi och spelade Harry Potter TP när de andra kollade på mellon, hehe. 

Stressed spelled backwards is desserts

Självklart ställde vi till med semmelfika igår, man kan ju inte ignorera en av årets bästa dagar. Jag hade sån himla huvudvärk igår men efter en semla och lite yoga var man som ny igen. Idag har jag klarat mig utan huvudvärk. Och utan semla.. 

RSS 2.0