EASY LIKE SUNDAY MORNING

Detta kändes som en passande söndagsfrulle såhär i sjuktider. Jag har äntligen skakat av mig det värsta av min monsterförkylning. Så ikväll kan jag nog äntligen festa till det med ett bodyattackpass, hehe. 

SICK OF BEING SICK

Hej från sjukstugan. Legat deckad sen i lördags. Blev hemskickad från jobbet igår men börjar nu äntligen piggna till något. Länge sen jag var sjuk, glömt bort hur ynklig man är haha. 
 

SURPRISE PARTY

I fredags hade vi överraskningsfest för Sofie som fyllt 25! Bubbel, sushi (vilket var första gången för mig haha), Vira hade gjort en så god chokladtårta och så avslutade vi kvällen med bubbelbad. Lyxigt, som Sofie säger ;)

Eat clean, stay fit and have a burger to stay sane

Käkat hamburgare och kört musikquiz denna torsdagskväll. Hamburgarätandet gick väl lite bättre än quizet dock, haha. Nu är det godnatt för detta trötta lilla huvud, snart helg!

LA LA LAND

Förra helgen startade årets galasäsong med Golden Globe. Meryl Streeps tal och Emma Stones röda mattan look måste ju ändå varit galans höjdpunkter. Måste verkligen gå och se La La Land som både Ryan Gosling och Emma Stone fick pris för.

We'll be the old ladies causing trouble in the nursing homes

Såhär mysigt hade jag det i söndags. Lina bjöd på svingoda enchiladas efter att vi varit och tränat och så bytte vi julklappar bättre sent än aldrig. Jag fick present från victorias's secret, lyckan! Igår åkte jag hem till Amanda ditekt efter jobbet och blev bjuden på tacos. Jag bara glider runt och har det bra, haha. Nu ska jag åka och träna, nya releaser av sh'bam och bodybalance väntar!

First moodboard of 2017

Har haft en himla mysig söndag. Blev bjuden på lunch på Harvägen, sen ett peppigt pulspass och myskväll med Lina! 

ÄTA MED ÖGAT

Måste verkligen varit snäll i år. I julklapp fick jag dessa skålar (och assietter i samma serie) och guldbestick som jag gått och spanat på länge. Och en ny muminmugg till samlingen fick jag av brorsan. Allt blir ju faktiskt snäppet godare med fint porslin. 

STAY FOCUSED AND EXTRA SPARKLY

Hur gör ni för att överleva alla minusgrader? Jag går på bio (var äntligen och såg fantastic beast and where to find them igår), plockar fram alla flitar jag äger och kliver inte ur min polarn o pyret-pyjamas om jag inte måste. Men måste jag så har dessa glitterbrallor varit mitt mest använda plagg på sistone!

Imagine if you could watch a trailer for your 2017

3-rätters middag, ett gäng kompisar, musik, massor av knäppa lekar och tävlingar, lite fuldans, fyrverkerier och allmän pepp. Så firade vi in det nya året!

HÖJDPUNKTERNA 2016

Hängde hos kusinen i Örebro som tog med oss på vårat första Pinchos-besök.
Tränat har jag gjort massor i år, det blir bara roligare och jag blir (sakta men säkert haha) starkare. 
Pinchos öppnade snart på hemmaplan och det har blivit en hel del besök där under året. Här från kvällen då de hade smygpremiär.
Endel partykvällar med favoritgänget!
Var ledig under påsken vilket inte hört till vanligheterna tidigare år och var bl.a. ute och käkade gott.
I mitten av maj kunde man vara barbent och sitta ute sent och dricka rosé.
På valborgsmässoafton firade vi lilla famror som blev 85 barre och sen partaj med kompisar.
Hade en panghelg i Gdansk med Amanda och Sofie.
Midsommarfirande som hette duga.
Och midsommardagen bjöd på 28 grader och en av årets härligaste sommardagar tror jag nog. 
En mysdag i Stockholm med bl.a. denna dam. 
Min första riktiga semester och man njöt till max av alla sommardagar och kvällar.
Såg Lasse live i Linköping, åh så bra det var.
Drog till Lefkas med syrran en vecka!
Många mysiga tjejkvällar som verkligen behövdes under en ganska så stressig höst.
Och så kom december med allt mys det innebär och så lite efterlängtad ledighet över jul.

YOU GLOW GLEN COCO

Tre bilder från min julhelg. Syrrans paket som lätt vann snyggaste inslagningen (kolla Hogwarts-stämplarna), syskonbild och min lilla gran som gör sig så fin i solljuset som har strömmat in genom fönstret. 

RSS 2.0