AND THE OSCAR GOES TO..

Flyr denna grå måndag genom att ögna igenom bilder från nattens oscarsgala. Brie Larson och Emma Stone som fick pris för bästa kvninnliga huvudroll var tjusiga tycker jag. 
bilder chic.se

LÖRDAGSLYX

Hade mysigaste lördagskvällen igår. Sofie fixade spakväll. Bubbelbad, bastu, ansiktsmasker och sen massa god mat och massor att prata om. Sov gott inatt efter detta kan jag lova. 

Sunshine mixed with a little hurricane

Lillördag! Började med snöstorm och pyjamasparty och slutade med snögubbebyggande i solen innan det var färdigjobbat för idag. Rev av ett träningspass och efter det blev jag bjuden på tacos. Taco hej för denna onsdag! 

HAVE A GREAT HAIR DAY

Har man en syster som är frisör lever man som ständig försökskanin. Så när nya produkter ska testas tackar man ju inte nej direkt, lyx att få håret fixat bara sådär. 

Efter slask och is och snö fanns plötsligt nått att leva för

Den här blusen fastande både jag och syrran för inne på Lindex. Får lite vårvibbar av den. Och vårvibbar är det verkligen i luften idag. Vi åkte skridskor med kidsen på jobbet och snacka om att välja rätt dag för det, solen värmde så gött. 

It's beginning to look a lot like cocktails

I lördags firades Amanda med en kväll som innehöll god mat, vin, tjejsnack, jelloshots och dans. 

It’s an ”add to cart” kind of day

 

If a writer falls in love with you, you can never die

Tur man fick böcker i julklapp annars hade inget stoppat mig från att läsa om Harry Potter för tredje gången..🙄 Så peppad på båda de här böckerna!

SHE DID IT AGAIN

Stockholm fashion week aw17 har precis ägt rum och Ida Sjöstedt droppade ännu en magisk kollektion. Såklart. 
bilder elle.se

RSS 2.0