Todays good mood is sponsored by coffee

Blev visst utgång igår så det här krävdes som uppladdning när man imorse skulle köra rosa bandet pass på medley. Två timmars träning och sen var bakfyllan som bortblåst. Har också hunnit med att fira pappa som fyller år idag!

You know what rhymes with friday? Wine.

Trött och virrig har bara varit förnamnet denna vecka. Så helgen är så välkommen. Startade den med att bjuda hem tjejerna igår. Bjöd på grekisk pyttipanna och daimcheescake. Några glas vin och göttigt tjejsnack på det, jag somnade oförskämt gott efter detta kan jag säga. 

HÖST PÅ MIN PLANET

Det är verkligen höst som bara den nu, regn och rusk. Har iallafall haft en supermysig helg. Bodybalance och sen idolmys med Lina i fredags. Idag smarrig lunch (mammas egengjorda revbensspjäll och äppelpaj, mm) och Harry Potter Trivial pursuit på Harvägen. Och så ett svettigt pulspass på det som avslut på helgen. 
 

PUT A RING ON IT

En till ny favorit i smyckesskrinet. Hittade den på rea på na-kd.com. 

You had me at hello and lost me at "I don't like Harry Potter"

Förstår ni hur pepp jag är på att vi har detta spelet i våran familj nu. Next level spelkvällar. 

Having a soft heart in a cruel world is courage, not weakness

Har haft en riktigt mysig söndag. Först ett besök i Andreas och Sophias nya hus. Och så fick vi ju träffa två veckor gamla Oliwer, vilken mysig liten kille. Sen blev det födelsedagskalas för kusinerna. Att de redan är 16 och 14 år, man tyckte ju nyss de var små pluttar. Efter det lurade syrran och jag med en bakfull lillebror på en löprunda. Nu blir det soffläge resten av denna söndag. 

Count the memories not the calories

Förra helgen fyllde syrran år och bjöd på gofika som hette duga.  

If girls always treated each other like we do when we´re drunk in the girls bathroom the world would be a much happier place

Nytt favoritsmycke. Ni kan också ha lite girlpower runt halsen för 59 pix på nelly. De kronorna går dessutom till UNHCR. 

I'm a hybrid, I run on chocolate and wine

Var ju hos Sofie på tjejmiddag i fredags. Blev bortskämda först med hemmagjord pizza och sen galnaste efterrätten, alltså titta på den! Pratade och skrattade bort ett antal timmar, en perfekt fredagkväll. 

På vägen mot den råa romantiken och gitarren i butiken och flykten över taken

Påväg mot tjejmiddag i fredags. Var så galet trött, att slänga på sig en glittrig klänning och prata bort ett antal timmar med brudarna var precis vad jag behövde. 

A diamond is a chunk of coal that did well under pressure

Är trötter denna lillördag, är väl gårdagens tolv timmar på jobbet och dagens tidiga start som gör sig påminda. Slängde mig på soffan framför två satc-avsnitt när jag kom hem och nu ska skallen rensas med ett litet träningspass. 
 

Surround yourself with people who get it

Blev visst pinchos i fredags igen. Tanka energi och snacka ikapp med tjejerna över en sodapop drink, daimbrownie och massa annat gött.

RSS 2.0