I could start fires with what I feel for you

Såg ut såhär i helgen när jag sprang på stan. Favorittröjan just nu, älskar den mörkgröna färgen. Och skinnjacka för det var en himla massa plusgrader, man kunde nästan tro att det vore vår om det inte var för all julskyltning. 

SUGARBEARHAIR

Syrran har fått in dessa små rackare som tydligen är väldigt poppis i USA på salongen och jag var såklart tvungen att prova. Kosttillskott med vitaminer man behöver som stärker hår, hud och naglar. Lite extra vitaminer maskerade till små godissmakande björnar, I'm in!

Those christmas lights light up the street, light up the fireworks in me

Hoppas ni har en fin första advent! Här brinner första ljuset och jag har precis tagit ut andra plåten lussebullar ur ugnen. 

COMFY IS THE NEW BLACK

Gårdagens detaljer och favoriter just nu. Vinröda naglar, favoritringen som nästan alltid är på och stora gosiga tröjklänningar. Finns i flera färger i min gerderob, perfekt att slänga på sig typ när som helst, som när man ska fira lillebrorsan med fika och speleftermiddag t.ex. 

The harder you train at bodyattack, the faster you'll run from the zombie apocalypse

Att svettas tills man kan krama ur varenda liten trasa man har på kroppen till grym musik är verkligen bästa starten på en lördag. Det är ännu roligare när man har införskaffat lite nya träningskläder. Som inte är svarta dessutom, kors i taket haha. 

She’s whiskey in a teacup

Helg igen och jag startade den på bästa sätt, 55 minuter bodybalance och sen är veckans stress som bortblås. Det här med att slå klackarna i taket är jag långt ifrån denna fredagskväll kan jag säga, hej soffan, idol och chipsskålen.  
 

KNOW YOUR WORTH, THAN ADD TAX

I helgen var det tjejkväll som hette duga med mitt favoritgäng! Hur snygga kompisar har jag inte!?

BABY IT'S COLD OUTSIDE

I veckan när vi tog en sväng till skogen med jobbet var det jag, sommarmänniskan nummer ett, som stod och njöt av hur härligt det var med snön som gnistrade i solen. Så himla mysigt ändå ju, synd att den försvann lika fort. 

Hon letade inte efter en riddare, hon letade efter ett svärd

Efter några nätter med lite för lite sömn slocknade man innan klockan slagit 22 igår efter två träningspass. Trots detta har jag tagit en nap på en timme nu.. Är väl inte så konstigt att man blir lite trött på allt och vill dra täcket över huvudet när man vaknar upp till nyheten att Trump vann valet i USA. Suck. 

Jag har varit vaken hela natten, känt om hjärtat sitter kvar

En god kaffe, nya styleby, tända ljus och lite fina eukalyptusblad som syrran kom med ända från Hötorget igår. Söndagsförmiddag on point.

YOU HAD ME AT MEOW

Imorse fick man dricka kaffe med de här grabbarna som man är barnvakt åt när morsan är och roar sig. Lämnade motvilligt kattgoset för ett bodyattack-pass, sen har vi vart och tänt ljus vid kyrkan i blåsten. Nu glögg framför brasan!

Bad hair day, ain't nobody got time for that

Äntligen fick man komma till syrrans nya salong och få ordning på katastrofen som varit min frisyr på sistone. La i en mörkare botten och kapade en bra bit på de där slitna topparna. Så nöjd med både längden och färgen!

RSS 2.0