SOLEN I ÖGONEN

Finvädret är tillbaka, idag visade terometern 30 grader som mest! Är glad att jag får vara ute nästa hela dagarna på jobbet sånna här dagar, även om man allra helst skulle ligga på stranden och chilla.. 
 

Maybe she's crazy, maybe she needs carbs

Firat mors dag med trerätterslurre. Och min favorit rabarberpaj till efterätt! Skaplig uppladdning för kvällens puls-pass som idag var 90 minuter istället för de vanliga 55. Så mycket pepp och lika mycket svett, aldrig varit så svettig ni vill inte ens veta, haha. Bästa avslutet på veckan. 

Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mig i

Idag var det markand här så mamma och jag tog en sväng efter jobbet. Köpte brända mandlar givetvis, typ min godaste grej. Sen körde jag bodybalance och efter det kollade jag på fotboll i regnet så nu sitter jag här under dubbla filtar och försöker tina upp. 

Maybe Harry Potter is real and you're not

Det låg en present till mig och väntade när jag kom hem till katterna i fredags. Snacka om perfekt till mig. Målarböcker är ju rena tarapin, kan sitta en bra stund och färglägga och glömma allt vad telefon och dator heter. Och att den är full med detaljerade Harry Potter bilder gör det ju bara roligare för den här nörden. Så får man ju bestämma helt själv, Voldemort kanske får en rosa mantel och Ron kanske inte blir ginger..  
 

FRANK & STEVEN

Har tagit hand om grabbarna i helgen medans föräldrarna ägnade sig åt självplågeri i Göteborg. Impad av kanontiden samt fascinerad över att det finns folk som springer 2,1 mil FOR FUN. Jag har nöjt mig med en timmes pass på gymmet om dagen och grabbarna har nöjt sig med att jaga flugor och varandra. Utöver det har vi bara gosat och haft det mysigt. 

CELEBRATE EVERY TINY VICTORY

Igår blev det tapas på Pinchos med tjejerna. Firade att det var lördag, att det snart är sommar och att vi precis bokat en weekend i Gdansk att se fram emot. 

Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

Sommar för en vecka sen, nu höst fast det borde vara vår. Vädergudarna är sånna dramaqueens. 
 

I love sarcastic people with high vocabularies

Igår körde vi euruovisionkväll hos Elin. Det blev ganska lite eurovision och ganska mycket göttigt tjejsnack, rosé, knäppa partytrick och dans i vanlig ordning. 

SPLASH OF COLOUR

Satte lite färg på vintertrötta tassar nu när det levererats sommarvärme och barfotaväder i veckan. Nu är det dags att kasta skor och strumpor, rulla ut yogamattan (och slippa mötas av tråktår) och riva av ett bodybalancepass, bästa starten på helgen. 

HUR SOMMAR SMAKAR

Laddar upp för bodyattack med blåbär och jordgubbar med mjölk. Alltså hade nästan glömt bort hur gott det är. Och det blir ännu bättre sen när de svenska bären kommer.

I crave a life filled with magic in the smallest of things

Vilken långhelg man haft. Kändes som den aldrig tog slut och ville aldrig att den skulle göra det. Tacokväll med tjejerna, flera timmar glassande i solstolen, träning, grillning, rosé och allt sånt man vill hinna första helgen det är sommar. 

We are all mortal until the first kiss and the second glas of wine

Körde barbentpermiär igår. Grillning, rosé, barbent. Äntligen är vi där!

MAY THE 4TH BE WITH YOU

Jaha nu har man långhelg. Skulle egntligen jobba på fredag men det behövdes inte och idag slutade jag tidigt så pang bom och så var det helg kl.13 på en onsdag. Suger i mig så mycket D-vitamin jag kan, vilket väder! Ska ut på en långpromenad och senare ikväll blir det lite träning. 

1:A MAJ

Igår firade vi världens tuffaste farmor som fyllde hela 85 barre! Som alltid hade jag plockat vitsippor åt henne. Var där idag igen för att hjälpa till att äta upp resterna, herregud man får väl offra sig.. Precis vad man behövde för att vakna till efter gårkvällens fest på älgvägen. Och för att överleva puls-passet Hanna och jag fått för oss att gå på snart.

RSS 2.0