JUST DID IT

Har blivit några dagar utan träning dels pga utnyttjat påskledigheten till max och del för att min hals har känts som ett brinnande Mordor. Så idag var det skönt att masa en trött liten kropp till gymmet för ett core pass. Nu är man sådär skönt slut i kroppen, kommer somna hur gott som helst. 
 
 

It was probably nothing but it felt like the world

Hela fyra lediga dagar har verkligen varit ett halleluljah moment. Vilat upp både huvudet och kroppen. Så idag var man redo att rivstarta igen med en nästan 12 timmars arbersdag!

GIRLS JUST WANNA HAVE SUN

Vilken väder. Och tussilagona jag såg på gårdagens långprommis är inte det enda vårtecknet, idag blev det vita sneakers och trench premiär. 

LÅNGFREDAGEN

Inget fel på min långfredag direkt. Började ju med att få håret fixat och sen blev det våffellunch hemma hos mamma och pappa. Sen fastande jag framför brasan med en kaffekopp hela eftermiddagen innan det blev lyxmiddag och ett glas vin eller två på Linköpingsvägen. 

SAYONARA UTVÄXTEN

Skönt att syrrans gips (och nu även min utväxt) är borta. Lyxigt att starta påskhelgen med att bli fin i håret.

HOW TO BE SINGLE

Komedier är vanligtvis inte min cup of tea, men det här kändes som en film som Sofie och jag bara var tvugna att se tillsammans, haha. Den kan ni gå och se om ni känner för att garva lite. 

Mondays are fine, it's your attitude that sucks

När man vaknar pigg och utvilad på en måndag och vet att man har en långhelg att se fram emot om några dagar.  Och så hinner man klämma in ett träningspass efter jobbet trots att man slutar sent. Och så äter man tacos till middag fast man åt det för två dagar sen (kommer seriöst förvandlas till en taco snart). Helt ok start på veckan ändå.  

The only bad taco is the one you didn't eat

Igår var det kalas på Linköpingsvägen och man blev bjuden på såhär mycket gott! Nu tittar visst solen fram lite så det får bli en långpromenad och ikväll blir det biomys med Sofie. Helt ok söndagsplaner tycker jag.

BAKOM MINA SOLGLASÖGON

Men hej våren! 10 grader och sol idag och man får plocka fram solisarna. Perfekt dag att sluta tidigt och dra ut på en långpromenad. 

Och det skulle ju va dans, dans, dans

Skaplig lördagskväll igår med de här snyggingarna. Vin, dans, diskussioner om att pojkar är skräp och allt sånt. 

If you stumble, make it part of the dance

Idag vaknade man upp hängig efter att ha ignorerat det förbannade halsontet i flera dagar. Men en lång power nap och en promenad efter jobbet och sen tacos till middag så mår man ju genast bättre
 

Mondays, when my coffee needs a coffee

Då var ännu en helg över, dags att klunka i sig det där kaffet och åka till jöbbet. 

It’s not who you want to spend friday night with, it’s who you want to spend all day saturday with

Den här klänningen från bikbok är en garderobsfavorit. Grå, ribbad och alldeles lagom lång. Skön också, sitter inte åt någonstans fast den är tight, om ni fattar, hehe. Ett sånt där perfekt-att-slänga-på-sig-när-man-inte-vet-vad-man-ska-ha-på-sig-plagg. Den räddar den här lördagskvällen då det vankas kalas. 

Follows diet, diet doesn't follow back, unfollows diet

After work på gröna vägen. Har man en farmor som gör världens godaste semlor kan man ju inte enbart äta det på semeldagen, då måste man äta det lite när som. Snart dags för lite träning, sen kommer jag somna i soffan mitt i ett serieavsnitt om jag känner mig själv rätt, hehe. 

RSS 2.0