DIN TID KOMMER

Vilken stressdag på jobbet. Men ett bodyattack-pass senare och man har svettats bort huvudvärken och räkna-till-tio-känslan. Det är ju faktiskt fredag imorgon och sen väntar sista arbetsveckan innan den där semestern man suktat efter blir verklighet.  
 
 

För jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annanstans

Här kommer lite fler bildr från vår panghelg i Gdansk. 

May you never be too busy to stop and breathe under a palm tree


MIDSOMMARHELG ON POINT

Hade en riktigt bra midsommarafton. Blomkransar, färskpotatis, jordgubbar, kubb, galna lekar, grill och en och annan hallon/lakritssnaps först med galna släkten och sen med ett gäng kömpisar. Midsommardagen var inte sämre den med 28 grade, strålande sol och häng i Ingestorp hela dagen. Badade flera gånger, åt god mat, åkte båt och åkte ring efter båt. Fick för oss att åka två stycken i den där ringen och drog snyggaste vurpan på länge. Aldrig garvat så mycket, kul med en liten flygtur.

We don't need wifi because I already feel the connection

Stod ut länge med min sega iphone5 med spräckt skärm i väntan på en 6:a. Men när glasbitarna började trilla av och man liksom började se inälvorna av iphonen slog jag till på en roséfärgad 6s. Och på ett richmond&finch skal när jag ändå var igång.

Du är en sång på mina läppar, en klassiker

Skaplig helg det blev med tejerna i Gdansk! Vi har strosat runt i gamla stan och i alla mysiga gränder, suttit i timmar på uteserveringar, kollat in stranden i Sopot, shoppat lite och haft det hur bra som helst helt enkelt. Bra väder fick vi också. Tio av tio. 

RESTART THE WEEKEND

Grill på ballen, kladdkaka med strawberry daiquiri sorbet (den är galet god) och några glas vin med Lina. Det var i lördags det. Nu är det straxt dags för helg igen och denna kommer att spenderas i Gdansk!

BLONDIE

Vad jag har längtat efter den här frisörtiden alltså, slitna toppar och en utväxt som syntes från månen. Men ju risgare håret är innan, ju färschare känns det efteråt. Så nöjd som vanligt!

EVERYDAY MORNING ROUTINE

Så gott med citronvatten, häller i mig det varje morgon. Oavsett om man springer runt och typ borstar tänderna samtidigt och försöker att inte glömma matlådan eller som idag, sitter uppkrupen i soffan och bläddrar i nya styleby. Har kört ett bodyattack-pass med Lina nu på morgonen och svettats ut en livsförbrukning av citronvatten känns det som, hehe. 

FREDAGSPEPPEN

Nu har jag cyklat i mål för denna vecka. Bokstavligt talat. Tog hojen den ynka milen jag har till jobbet idag. Det var extra skönt på hemvägen pga allt är bättre med pepp fredagskänsla i kroppen, och jag klarade mig precis från regnet. 

Och hur i hela världen skulle nån kunna sätta kedjor på en hurricane

Bra saker som jag hunnit med denna extra allt helg, en extra dag och pangväder. 
Shoppat blommor och gjort ballen redo för alla sommarkvällar ju!
Käkat paj, bästa sommarfikan!
Snattat blommor på Harvägen. 
Kört bodybalance ute i solen. 
Blivit bjuden på så god middag hos Sofie, efterätten bestod av strawberry daiquiri sorbet, dögott. 

NEVERENDING WEEKEND

Fixade iordning på ballen igår och Sofie kom och invigde med fika och några timmars glassande i solen. Trodde det var lördag hela dagen igår. Ändå fett med två lördagar på en vecka. 

Vi är lördagens änglar som virvlar i stan

Sprang på stan halva dagen igår och såg ut såhär. 

Och jag ska skriva en sommarvisa med sol och blomdoft i melodin

Igår kom syrran hit med syrener från deras trådgård i högsta hugg. Så fina och gör att hela lägenheten luktar sommarlov. 

I KNOW WHAT YOU DID LAST SUMMER

Hur pepp blir man inte av det här vädret! Allt man vill göra är ju typ hoppa i närmtsa sjö, lyssna på Håkan, sitta ute halva nätterna och snacka skit och dricka rosé. Känns fint att jag för en gångs skull kommer att ha några veckors semester. Att syrran och jag för en timme sen bokade en resa till Lefkas i augusti gör inte sommarpeppen mindre, därför kommer några bilder från förra sommare lastat.   

RSS 2.0