FREDAGSKÄNSLA ON POINT

Laddar för veckans sista arbetsdag med kaffe och kattgos. Har varit helt okej att gå in och jobba en vecka på semestern när man är barnvakt åt två gosiga grabbar som väntar när man kommer hem. Och klockan fyra i eftermiddag fortsätter ju faktiskt den där semestern. 

Vi ska alla dö en dag, men alla andra dagar ska vi leva

Har ju gått och blivit ett år äldre. Då fick man ställa till med fikakalas sen blev det häng med gött gäng och utgång. Tant rullade innanför dörren på morgonkvisten med en vit kjol som knappast var vit längre och hade dagen efter lite lätt bankande huvud och oklar träningsvärk. Värt. 

Life is the most spectacular show on earth

Fasen vad man älskar sommaren! Massor sol och bad och chill och sena kvällar ute de senaste dagarna. 

Of course size matters, no one wants a small glass of wine

Lillördag och semster, då får man slå på stort. Hamburgare på Burgera&Bangers och drinkar på trädgårn med de här snyggingarna i onsdags!

A balanced diet is an ice cream in each hand

Var ock käkade glass i stora lass på smultronstället härom dagen. Jag tog en med grapefruktsorbet som var så god!

Time you enjoy wasting is not wasted time

Deppigt att inte kunna använda min bästa sommarkjol tyckte jag då det varit dag efter dag med skitväder. Men nu så, nu är solen och värmen här. Ska placera mig i solstolen prick nu. 

Pilates? I thought you said pie and lattes..

Söndage startade med ett ben-och-rumpdödarpass med syrran följt av fika på Färgargården med Amanda och Sofie. Sen tog vi ett varv runt strömmen. Fick behärska mig för att inte hoppa fram och skrika pikachuuuu till alla som gick runt med näsan i telefonen och letade pokémon..

Vad vet du om solen förrän nån släckt alla ljusen

Fyndade ett par solisar för ett par tior i random butik när vi var i Polen. Solen lyser ju typiskt nog med sin frånvaro, men ska man tro väderrapporterna ska vi få det fint i veckan. Startade även denna vecka med att gå upp tidigt och köra bodybalance. Älskar att vara ledig och kunna göra det. Några timmar senare blev det ett cirkelpass och sen var man sådär skönt spyfärdig. 

Today at the planetarium I learned that we all have a bit of thirteen-billion year old stardust inside of us

Härom dagen tog vi med farmor på utflykt. På små krokiga vägar rätt in i skogen för att besöka ställen där hon bott som liten. Mysig dag som avslutades med sen lunch vid kanalen i Söderköping. 

ME BEFORE YOU

Var äntligen och såg Livet efter dig i måndagskväll med Sofie. Så mysig precis som boken. Och jag tjöt såklart en skvätt fast jag visste precis vad som händer.

MY PRECIOUS

En annan sak jag fick med mig hem från &other stories rea, denna enkla men fina ring

"Eat clen, stay fit and have a burger to stay sane"

I lördags blev det käk på Urban Goat och drinkar på stan med ett gött gäng. Idag startade dagen och veckan med att gå upp tidigt och riva av ett bodybalance och ett easy line pass med Lina. Kan hända att det blir en liten nap nu medans regnet smattrar på utanför.. 

Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet

Fredag och startskott för semestern. Klara, färdiga, gå! 

&OTHER STORIES

Kunde inte gå ut tomhänt från &other stories när vi var i Stockholm. Gillar deras beauty och accessoarer. Särskilt när de kör halva priset på det mesta. Har nu uppdaterat antalet ögonskuggor jag äger med 400% och så blev det lite fint till badrummet. 

We only eat cake on two occasions, when it's our birthday, and when it's not

En bättre tisdagskväll. Har firat bff som blir 22 barre idag. Lyxfika (ja det är morotskaka, kladdkaka OCH biskvi på det där fatet) i solen. Svenska sommar är ju lite som den är men ändå skönt bara det att man kan sitta ute på kvällarna, ska tänka på det i januari när det är femton minus.. 

I make wine disappear, whats your super power?

Ska straxt och träna med samma gäng som jag var i Stockholm med igår. Kompensera för gårdagens livsnjuteri liksom, hehe. En shoppingdag med många rosé och fikastopp. 

RSS 2.0