Sunday should com with a pause button

Massa mys den här helgen. Igår lagade Sofie och jag god mat och satt och pratade i flera timmar. Idag har jag hängt hos syrran. Blev bjuden på mat och gosade med kissarna. Tacogratäng och guacamole, mm. Nu är det snart dags för ett träningspass, sen intar jag nog samma position som Steven i soffan..

And after all, you’re my wonderwall

Bilder från i våras någon gång. När det var väder för skinnjacka. Dit längtar man ju. Kämpa, vi är snart där. 

LILLÖRDAGSLYX

Efter två långa och stressiga dagar på jobbet var det ett halleluja moment att sluta tidigt idag och sätta sig i frisörtolen. För att lyxa lite extra delade vi på en semla. Årets första, gott som bara den. Hanna fixade fina lockar som vanligt. Hoppas några av dem överlever kvällens gympass. 

Everything I like is either fattening, too expensive or won't text me back

Nått hittade jag faktiskt på mellandagsrean. Ett mobilskal från By Malene Birger att matcha till lilla väskan när det var halva priset och allt. En sliter ju ut ett par mobilskal om året om man säger.

She's like cold coffee in the morning

Jäklar så kallt det är, denna kyla och jag går inte ihop. Ett svettigt pass på gymmet, en varm dusch och nu dubbla filtar i soffan med tända ljus och någon bra serie känns ändå som en skaplig överlevnadsstrategi. 
 

"En kaffepanna hit eller dit kan väl inte ha så stor betydelse när vi söker kometer"

Muminmuggarna är ju så fina. En har jag haft i mitt köksskåp men har tydligen varit snäll för under granen i jul låg två nya fina. 

WEEKEND MOODBOARD

Skönt med helg! Jag var uppe redan vid åtta och har kört ett bodyattack pass. Vad gör man inte för att få upp värmen när det är femton minusgarader, hehe. 

LILLÖRDAG

Då har man varit ute och ätit gott igen. Man får göra vad man kan för att liva upp trötta januarikvällar. Jag och brudarna testade äntligen Burgers&Bangers, det var mycket smarrigt.

Tell me the story about how the sun loved the moon so much he died every night to let her breathe

Köpte det här halsbandet med en liten minimåne när vi var i London. Fint i sin enkelthet. Precis så som smycken är som finaste tycker ju jag. 

I'm sorry for what I said when I was hungry

Igår tog Örebroborna med oss för att testa Pinchos. De hade pratat upp det ordentligt så förväntningarna var höga. Men det var ingen som behövde bli besviken, så gott! Bäst var minipizzan och miniplankan. Och sötpotatispommen. Och bailyspanacottan.. Ja det mesta helt enkelt. Drinkarna var inte dumma de heller, hallon/lakrits och flädermojito. Nomnom. 

I love sleep because it’s like a time machine to breakfast

En annan nackdel med vintern är att man blir väckt av plogbilen klockan sju varje helgmorgon.. Men jag lyckades somna om, det blev visst en ordentlig sovmorgon efter en kväll i Örebro igår hos Andreas och Sophia.

WEEKEND MODE ALL WEEK

Torsdag som känns som måndag men imorgon är det redan fredag och helg igen. Yihaa!
 
 
 

Don’t trust what you see, even salt looks like sugar

En bättre tisdagskväll. Har haft Sofie och Vira här. Vi har ätit tacos, lite gottis och suttit och pratat om lite allt möjligt. Nu ska jag somna till någon film och imorgon ska jag starta dagen med ett function pass. Det kommer vara så skönt när det är över, haha. 

White lips, pale face, breathing in snowflakes

Årets första måndag och arbetsdag. Det livas upp med bio nu ikväll, En man som heter Ove ska vi se. Får väl ändå säga att det är en riktigt mjukstart, är ledig två dagar till nu innan det drar igång ordentligt. 

NYE

Firade in nya året på bästa sätt med ett gäng kompisar, galet bra mat (lyx att ha vänner som är så bra på matlagning, det blev hummersoppa, oxfilé och vit chokladmousse), fuldans, fyrverkerier och skojigheter. Med andra ord en mycket bra sista fest 2015 och första fest 2016.

NEVERENDING CHRISTMAS

På nyårsdagen fick man kicka igång julkänslorna igen. Hade nämligen en julklapp kvar under granen att dela ut, till lillebror som kom hem från andra sidan klotet. Har också hunnit med en myskväll med Lina som om två dagar sticker iväg jävligt långt jävligt länge. Lindrade den ångesten lite med hemmagjord pizza, Ben&Jerry's och film. 

RSS 2.0