THE RED CARPET

Det första jag gjorde imorse var att kolla läget från Oscarsgalan. Leo fick tillslut sin Oscar (så nu kan man inte dra "it's like boys are the Oscars and l'm Leonardo Dicaprio" längre😂) och så kul att Alicia Vikander vann. Hon var tjusig i sin gula klänning, annars tyckte jag mest om Rooney Maras, Jennifer Garners och Rachel McAdamas looks.
Bilder från elle.se

GIRLS NIGHT

Igår firade vi Amanda med middag på Meze. Så mysig kväll, massa god mat och en hel del att prata om, timmarna gick. Idag startade jag dagen med bodyattack. Benen är som spaghetti men det får nog bli en promenad också, är ju nästan vårväder ute. 

She was sugar, too bad he liked his coffee black

Har ledig dag idag så ledighetskommittén (jag, syrran och morbror) har tagit ett varv på stan, käkat pizza och varit på loppis. Där fyndade jag en massa fina kaffekoppar för inte alls många kronor. Nu ska jag bättra på träningsvärken, function och bodybalance ska rivas av hade jag tänkt.

SUNDAY MOODBOARD

Att slå sig ner med en kaffe i en nystädad lägenhet, bästa känslan för en pedant som mig hehe. Förutom storstädning har jag hunnit med en liten promenad i solen. Nu tänker jag sjunka ner i soffan innan det är dags för kvällens träningspass. 

Be with someone who gives you the same feeling as when you see your food arriving in a restaurant

Imorgon öppnar Pinchos i Norrköping men igår var det smygpremiär. Det var verkligen hur bra och gott som helst, kommer definitivt bli fler gånger nu när de öppnar på hemmaplan. 

Och det hjärta som skulle bli ditt på nått vis det fryser nu sakta till is

Jäklar hörrni nu blev det vinter och kyligt igen. Det kan jag dock leva med när det levereras blå himmel och strålande sol som idag. Man får ju kompromissa, en extra tjock tröja i utbyte mot solbrillor. 
 
 

Roses are red that part is true, but violets are pruple not fucking blue

Egentligen är jag inte mycket för gulligull alla hjärtans dag, men har haft det himla mysigt idag. Hela eftermiddagen har spenderats med att fika och spela spel på Harvägen. Jag bakade biskvier att bjuda på. Avrundade det hela med ett träningspass och nu soffan och film. 

Women who wear black live colourful lives

Elin Kling vet hur man rockar en helsvart outfit. Eller hur man rockar det mesta får man väl konstatera när det då och då dyker upp sånna här snygga bilder i instagramflödet.  

WEDNESDAY SNAPSHOTS

Har hängt på Linköpingsvägen denna eftermiddag. Gjort syrran som är hemma med en gipsad hand sällskap. Knäckebrödsbak stod på schemat. 
Sport ska man tydligen hålla sig borta från om man vill ha alla ben i kroppen hela. Men det går visst att fixa fröknäcke med en hand!
Steven ville ta en selfie. Med tungan ute och allt. 
Till middag fick vi för oss att testa quinoaplättar. Lite halvgott fick vi erkänna men med god topping på funkade det. Vi två får nog hålla oss till vanliga pannkakor hur nyttiga vi än försöker vara, haha. 

ÅRETS GODASTE DAG

Semeldagen måste ju vara en av årets bästa dagar. De bästa semlorna finns hemma hos farmor. Var där på förmiddagen innan jobbet när de var alldeles nybakade och extra goda. 

You can tell who the strong women are. They are the ones you see building up one another instead of tearing each other down.

Bättre än en suddig bild på ett gottebord som hette duga blir det inte efter en lördagskväll när man är alldeles för upptagen med att fuldansa järnet och prata i munnen på varandra. En riktigt kul kväll igår när vi firade Sofie.

FRIDAY MOODBOARD

Yes veckans bästa dag är här. Ett bodybalance pass snart för att stressa ner några hekto och sen är helgen igång.

The human heart beats approximately 4000 times per hour and each puls, each throb, each palpitation is a trophy engraved with the words ’you are still alive’. Act like it.

Dagar med klarblå himmel och sol är det gött med ett jobb där man får vara ute. Lyx att sen sluta tidigt och sätta sig med en kopp kaffe och nya styleby innan det är dags för bodyattack, det passet jag gillar bäst just nu pga roligast och svettigast. 

QUEEN OF FASHION WEEK

Efter att ha spanat in bilder från Stockholm fashion week kan jag konstatera att Ida Sjöstedt i vanlig ordning är höjdpunkten i mina ögon, vilka kreationer. 
Bilder från stureplan.se

Find the things that take your breath away

Ibland är det skönt att bli riktigt slut. Idag är en sån dag så direkt efter jobbet styrde jag mot gymmet för ett function-pass och därefter bodybalance. Och nu är jag just sådär skönt slut, längtar efter att krypa ner under täcket och (förhoppningsvis och troligtvis) sova hur gott som helst. 

RSS 2.0