Every box of raisins is a tragic story of grapes that could have been wine

Igår var tjejerna här och förberedde kvällens nyårsmiddag och efter att de utstått den katastrof som jag i köket innebär bjöd jag på detta. Nu ska jag starta denna nyårsafton med ett 90 minuters pulspass och efter det är det dags att snygga till sig inför kvällens festligheter! 

Exercise is a celebration of what your body can do, not a punishment for what you ate

Idag var det dags att jobba igen efter fyra dagars ledighet. Efter det slängde jag min nya gympapåse som jag fick av mamma och pappa i julklapp över axeln och rev av ett pass sh'bam och ett bodybalance. Är verkligen alltid svart på gymmet men på mellandagsrean fyndade jag dessa tights. Höll ju på att smälla av av färgchocken, haha. 

CHRISTMAS CANDY

God jul, hoppas ni hade en lika fin julafton som jag hade. Julmyset fortsätter idag för min del och jag har gjort iordning lite julgodis att ta med och ge bort. Kul att ge bort egengjort, det brukar bli uppskattat. 

DAN FÖRE DOPPAREDAN

Lite julledig från och med idag! Startade dagen med att köra bodybalance, hejdå all julstress och all jobbstress den här terminen inneburit. Nu är det liksom bara myset kvar av det här året. Jag har fått upp en liten gran, alla klappar är inslagna och jag har julfeeling i hela kroppen. 

ROCKY ROAD / MJÖLKCHOKLADTRYFFLAR / SALTLAKRITSFUDGE / PEPPARKAKSKOLA

Har slängt ihop lite julgodis som det ska mumsas på under julhelgen!

4:E ADVENT

Idag drog mamma och jag iväg ett varv för att köpa de sista julklapparna. Sen har jag vart och hjälp syrran sätta ihop ett pepparkakshus. Man har ju vanan inne lite efter några gånger på jobbet, hehe. Sen blev det ett svettigt bodyattack-pass och nu sitter jag i soffan med alla fyra ljusen tända och inväntar andra delen av "och så var det bara en". Så spännande, satt som klistrad igår. 

I think my soulmate might be carbs

Skapligt julmys Sofie styrde upp i onsdags! Hon hade dukat upp med julskinkemackor, fika, glögg och massor med gott och kvällen slutade med att vi satt och skrattade så vi tjöt i henne soffa. Behövdes verkligen för att tanka lite energi mitt i veckan. 

The most wonderful time of the year

Två hyacinter har fått flytta in för lite extra julstämning. På tal om julstämning, ikväll blir det julmys med brudarna hemma hos Sofie och innan det tänkte jag försöka hinna med lite julklappsshopping. 

Always jingle all the way, nobody likes a half-assed jingler

Igår var det dags för norsk julafton med galna släkten. Det lyckas alltid bli årets hetsigaste kväll haha. Jag gick inte ur leken tomhänt, men i vanlig ordning var det Grinchen här nere som kammade hem mest, större vinnarskalle får man leta efter. Lätt en av våra bästa traditioner. 

Toss your hair in a bun, drink some coffee, put on some gangster rap and handle it

Slutar alltid lite tidigare på onsdagar så trött som in i bomben åkte jag hem och bäddade mer mig i soffan för att kolla på julkalendern. Och här fastnade jag liksom.. ska straxt masa mig upp härifrån för ett träinigspass och efter det är jag nog tillbaka på samma plats igen, hehe. 

2:A ADVENT

I lgår hade vi vin&spelkväll och idag blev det pepparkaksbak, vet inte riktigt vilket som var hetsigast. Skämt åsido, det var supermysigt (påminde bara lite om julbaket i Sunes jul haha) och att ladda upp med nybakade peppisar och lussebullar inför kvällens pulspass var inte fy skam. 

I'm ninety-nine percent angel, but oh that one percent

I veckan gick årets Victoria's secret fashion show av staplen i Paris. Efter all sneakpeak man kunnat se på instagram o.s.v. är iallafall jag excited på att se Elsa Hosk öppna showen och Jasmine Tooks bära the fantasy bra bland annat.  

Be with someone who doesn't make you want to check your phone

Eftersom jag tappar min mobil typ sjuttiotre gånger om dagen går det åt endel skal, hehe. Gillade mitt marmorskal från Richmond&Finch men det tappade hörnen ett efter ett så denna gång är iphonen klädd i guldigt och marmor från iDeal of Sweden. 

LAST COUPLE OF DAYS

I fredags blev man bjuden på käk, lussebullar och idolmys hos Lina. Nu har hon dragit till andra sidan jorden. Tur att det "bara" är en månad denna gång. 
I tisdags hade vi en riktigt kaosdag på jobbet. Så att sen slänga på sig en glittertröja och dra på glöggmys med brudarna var precis vad jag behövde. 
Första december idag och vintern kom pang bom på en eftermiddag. Rätt mysigt ju. 

RSS 2.0