I want to be like water, strong enough to hold up a ship but able to slip through your fingers

Idag var man tillbaka med en riktigt långdag på jobbet i ett småkyligt Sverige. Men det gick ju fint med en vecka i ryggen där man levt på tzatziki, oliver, vin och fetaost och ens stösta problem har varit flipflop-skav. En av våra dagar på Lefkas hyrde vi cyklar och tog oss upp till vattenfallet i Nidri. Fint, och när man kommit högst upp kunde man svalka sig i det iskalla vattnet!

Hallå igen, hur är stan en sån här kväll i augusti när sommarn regnat bort

Igår var det Winnerbäck i Linköping! Åh vad bra det var. Han spelade så många låtar man ville höra och avslutade det hela med fyrverkerier. Nu är det dags att slänga ner det sista i resveckan, inatt drar jag oss syrran mor Arlanda för en vecka på Lefkas!

Autumn killed the summer with the softest kiss

Har varit ute i regnrusket en hel del idag. Först på jobbet, sen en pw och nu har jag vart och kollat på fotboll. Så upptining pågår här med dubbla filtar och massa tända ljus. Fredag imorgon och sen flyr jag regnrusket, en till semestervecka i Grekland väntar!

CHERRY BOMB

När man var kattvakt och bodde hos syrran för några veckor sen och det fortfarande var sommar kunde man äta körsbär från deras överfulla körsbärsträd varje dag. Mmm. Hoppas sommaren gör en liten comeback, höst redan i augusti känns snopet. 

The world isn't split into good people and death eaters. We've all got both light and dark inside us, what matters is the part we choose to act on.

Gissa hur excited jag blev när jag härom dagen fick ett paket märkt med detta.. 
Var på vippen att köpa denna poster när jag var på Harry Potter exhibition för två år sen men gjorde det inte och har ångrat mig sen dess. Nu hade syrran fixat fram den åt mig! Ni kan ju gissa att jag blev lite lätt glad. Sirius Black välkommen upp på min vägg. 

Maybe if we all sit extremely still, monday won't be able to see us

Mat och drinkar härom kvällen efter att ha varit på teater i Slottsparken. Idag var man tillbaka på jobbet efter hela tre lediga veckor. Efter det har man trampat skiten ur den här måndagen med ett sprintpass. Skönt efter helgens bravader.  

Party ain´t over til I say so

Då var det dags för semesterns sista helg. Det står Skogsröjet på schemat. Spetsade gummibjörnar och Hardcore Superstar och sånt. 
 
 

If it were easy, everyone would do it

Fick så fin yogamatta och vattenflaska när jag fyllde år, ännu roligare att träna nu. Lite färg till till mig som annars brukar vara svart från topp till tå på gymmet. Och skönt att kunna rulla ut yogamattan hemma och stretcha lite när man är stelast i världen (på riktigt, jag kammar verkligen hem priset stelast i världen). 

RSS 2.0