SNACK ATTACK

Jobb, träning och däremellan detta. Mums. 

Res dig efter varje smäll, du har en ängel på din axel

Hemma efter en såndär tolvtimmarsdag igen. Slagit mig ner i soffan och betalat räkningar. Sån himla fancy dag. Men det blir vad man gör det till. Nu är det hög tid att sova, imorgon ska man vara fit for fight på jobbet kl.06 igen!

OCEAN AIR, SALTY HAIR

Här har man vaknat till efter ett bodyattack-pass. Detta aprilväder med sol ena sekunden och hagelskurar nästa får mig att sitta och bläddra igenom Greklandsbilder. Sol, strand, god mat, brunbrända ben och drinkar skulle inte sitta fel.

Våren är ung och oanvänd

Tagit in lite av våren på vardagsrumsbordet. Älskar vitsippor. Och så ett städat hem på det, då mår den här pedanten bra, hehe.

SUPPORT YOUR LOCAL GIRL GANG

Regning filmsöndag idag. Har hunnit med två bra filmer denna helg. En oväntad vänskap som jag tyckte var riktigt bra och A royal affair som jag också gillade, man är ju lite historianörd. Nu är det dags att hoppa ur myskläderna och i träningskläderna och riva av ett pass på gymmet. 
 

You cannot live by wine alone, add some chocolate

Önskar detta stod på mitt bord nu när jag precis kommit hem trött från jobbet såhär en fredagskväll. Men nej, detta var i lördags när jag hade Freja och Sofie på besök. Jag testade att göra glutenfri något nyttigare pizza, och vi kompenserade det lilla infallet av nyttighet med semifredo, några glas vin och massa skitsnack efteråt. 

You cannot make everybody happy, you’re not a nutella jar

Tråkigt att det blev massa nutellasemifredo kvar sen helgen.. Sitter fint såhär på lillördagen. 

SPORTY SPICE

Idag fick man plocka fram den tunna jackan när det skulle power walkas, så soligt och skönt. Och på tal om skönt, de här skorna! Så bra köp. De blir dock ganska snabbt allt mindre vita hehe. 

LÖRDAG HELA VECKAN

Hej igen helgen. Såhär såg det ut för prick en vecka sen när vi firade mamma. Hon hade fixat så mycket gott käk och sen blev det spelturnering, nått glas vin och min favorit semifredo. Nu ska jag vakna till med ett bodyattack-pass och ikväll får jag finbesök. Kan hända att det står en ny semifredo i min frys redo..

WEDNESDAY MOODBOARD

Har riktigt måndagskänsla idag. Och så är det lillördag. Det är ju bara att tacka och ta emot. 

PÅSKDAGEN

Förra helgen var vi ett stort gäng som var ute och käkade påskbord. Gött och mysigt som bara den. Sen blev det kortspel hela kvällen och på nått sätt lyckades vi visst få ner lite tårta också, hehe. 

RSS 2.0