I run entirely on caffeine and inappropriate thoughts

Ligger fortfarande rejält back på sömnfronten efter helgen, haha. Det är tur att vädret piggar upp, man älskar ju hösten när dagarna ser ut såhär med strålande sol. Nu ska denna trötta lilla själ masa sig iväg på ett bodybalancepass!
 

VI ÄR VACKRAST EFTER TVÅ

En hel arbetsdag som startar klockan sju följt av ett svettigt pass på gymmet när man sovit två timmar är lite kämpigt, men så värt det när man får en kväll med det här lilla gänget. Partytrion är återförenad!

I love friday like Kanye loves Kanye

Fredagspepp är bara förnamnet trots att jag ska jobba i helgen! Sitter här och laddar med hallon, chailatte och nya styleby innan jag ska dra igång helgen med ett bodybalancepass. 

Pressure creates diamonds

Har ju börjat tycka det här med att träna är skapligt kul. Det bästa är ju att ju mer man tränar ju mer träningskläder behöver man, hehe. Denna tröja i svart är min favvo, så när nelly körde rea på den var jag ju tvungen att slå till på en färg till. Sporttoppen var också pår rea, catchiiing!

A still photo is a kind of life

Här kommer ett till lass med Rhodosbilder!

I'm falling like leaves in October

Älskar kombon mockakjol och vit t-shirt. Är ju dock snäppet för kallt för detta nu men med stickad tröja och strumpbyxor kommer kjolen användas flitigt även i höst!

I’m the guy in Jurassic World who grabbed his margarita before running away from the dinosaurs

Vad passar bättre att slänga på sig en lördag än en liten glittertopp! Sofie styrde kräftkalas igår, himla mysig kväll!

Alltid en orkan i hälarna

En outfit från Rhodos med solen i ögonen och håret blåsandes i anstiktet. 

If you are going through hell, keep going

När man kommer hem trött, grinig och hängig efter ett par långa dagar och hittar den här hängades på dörren tillsammans med ett gulligt meddelande och min favoritredbull, då inser man att man har den bästa vännen på denna planet och tröttheten som man försökt bli av med sen förra veckan försvinner som i ett trollslag. Man behöver verkligen lite extra kärlek en vanlig jävla vardag ibland<3 

SATURDAY NIGHT

Blev ordentligt bortskämd i lördags med brakmiddag. Björnbärsmojito, kräftsoppa med focaccia och björnbärspaj, ja ni hör ju! Lägg till ett gött sällskap att skåla och skratta med och lördagskvällen blir inte mycket bättre!
 

SUNDAY TREAT

Söndag och som sig bör lite småseg efter lördagens bravader. Unnar mig lite gottis framför en bra film (Saving Mr Banks) och sen får det bli en långpromenad på det!

On the difficult days when the world’s on your shoulders, remember that diamonds are made under the weight of mountains

Usch vilken skitvecka detta har varit. Inte mer än rätt att avsluta den med en panghelg. Vinet ligger på kylning och den lilla svarta är på, nu blir det girls night out!

IN NEED OF VITAMIN SEA

Tillbaka till verkligheten och jobb idag, men förra veckans semesterkänsla sitter fortfarande i lite.. 

I still have my feet on the ground, I just wear better shoes

Sällan har jag kommit hem från Grekland utan ett par lädersandaler, denna gång inget undantag. Sköna, prisvärda och håller hur länge som heslt. Har en känsla av att det snart är alldeles för kallt för att använda dem så man får ju passa på.  

We were warm and shivering, and young and ancient, and alive

Hemma från en skapligt härlig vecka på Rhodos med bästa gänget! medans vi hörde om höstrusket hemma njöt vi av över 30 grader i skuggan och inte ett moln på himlen. Har laddat kroppen ordentligt med D-vitamin, tzatsiki och mojito, så nu är man höstredo!   

RSS 2.0