HAPPY HALLOWEEN

Hade en mysig start på den här allhelgonahelgen igårkväll då vi firade pappa som fyllde år! Min lilla förkylning har olägligt nog slagit till ordentligt så efter en liten promenad i solen ska jag nu vila upp mig ordentligt inför kvällen då jag och syrran ska och se Hardcore Superstar!

BALMAINATION

Tycker bilderna på H&Ms Balmain kollektion från ins/po tagna av Rami Hanna och stylade av Sania Claus Demina är grymma, likaså kollektionen som släpps nästa vecka! Nu ska jag dricka upp det sista kaffet och dra mig mot jobbet. Sovmorgon till nio idag och somnade typ nio igårkväll så jag känner mig ganska utvilad, hehe. 

The flesh reflects the madness within

Har haft en riktig myshelg som nu ska avslutas med ett träningspass. Mitt tolfte på fjorton dagar faktiskt, det får väl en liten svagis som jag vara nöjd med. Efter det ska jag bänka mig framför Solsidan och Bron, söndagar är ju de ultimata tv-kvällarna nu!

HALLON/PASSIONSFRUKT

Ny favoritsmoothie, perfekt att slänga i sig innan träning. Mm-m. 

BEDROOM INSPIRATION

Efter en lång dag på jobbet och direkt därefter till gymmet vill man ju bara dyka ner under täcket. Att hålla sig vaken till kl.22 för man vill se PH, the struggle is real, haha.. 

Handen i fickan fast jag bryr mig

Jaha, jag gick visst på den här trenden med snörning ändå.. 

CASUAL FRIDAY


Today I will be happier than a bird with a french fry

Middag och lite catch up med tejejerna i lördags, vi åt så sjuuukt goda hamburgare!

Some days I'm all about green smoothies, cacao nibs, sunshine and Yoga, and some days I just want to inhale a box of donuts

Puh, nu har kroppen fått jobba en sista gång på gymmet för denna vecka. Nu blir det söndagsmys med middag på Harvägen, Bron och kanske lite godis på det. 

FRIDAY NIGHT

Mysig fredagskväll igår då vi firade vi syrran som fyllde hela 27 barre! God mat och efterrätt, hänga med bästa familjen, lite vin, paketöppning och kattgos, det mår man ju bra av!

När hösten kommer och tiden gått för fort, när allt känns på rutin och redan gjort

Kalla höstdagar när man får skrapa bilen och plocka fram vantarna för första gången är det fint att ha sånna här stunder att tänka tillbaka på. Denna trötta vecka har mest bestått av jobb och träning, men hörrni imorgon är helgen här och då kan det hända att det blir en och annan sånhär festlig drink. Om än inomhus med utsikt över en kolmörk oktoberkväll istället för på en uteservering med havsutsikt där termometern visar trettio grader, men men. 

MONDAY MOOD


KANELBULLENS DAG

Såklart det bjuds på kanelbullefika på självaste dagen! Snart dags för ett träningspass, sen kanske man får plats men en bulle till, hehe.

Rather be someone's shot of whiskey than everyone's cup of tea

Igår var lilla gänget samlat igen! Det blev drinkar, dans och allt som hör fredagskvällar till.
 

BABY LET YOUR HAIR DOWN

Utväxten jag hade, den skojar man inte om alltså. Men nu är ordningen återställd, Hanna styrde upp svallet igårkväll och jag är så nöjd!

RSS 2.0