1:A ADVENT

Förtsa ljuset är tänt och lussebullarna är bakade, provsmakade och godkända. 

NIKE ROSHE ONE

Har haft de här skorna på hjärnan ett bra tag så när vi var i London slog jag till!

MAKE IT A DECEMBER TO REMEMBER

Jag är Grinchens raka motsats, jag älskar julen. Så när vi var i London gick jag runt som ett barn på julafton (hehe) på Harrods julavdelning och bara njöt av en överdos av julkänsla. Äntligen dags att adventspynta lite till helgen, lär dock bli något sparsammare än Harrods om man säger..

MONDAY MOODBOARD


MAY THE FORCE BE WITH ME

Så pass tråkigt att köpa smink, men ibland behöver man faktiskt lite nytt. The one and only sminkpryl jag inte klara mig utan är make up stores concealer. En mascara var ett måste också så hoppas på fransar out of this world nu med min star wars-mascara, hehe.. 

Love don't mean nothing unless there's something worth fighting for, it’s a beautiful war

Nu är den där jäkla vintern på g känner man, brr. Slutade tidigt idag och frusen som jag är har jag legat och softat undet filten nästan hela eftermiddagen. Det är så man längtar efter dagens träningspass bara för att få upp värmen, haha. 
 

Vi liksom väntar på en vårdag i november

Vad lyxigt det är med en ledig dag såhär mitt i veckan. Man kan dricka morgonkaffet precis hur långsamt man vill och solen lyser in genom perisennerna. 

I feel like a part of my soul has always loved you since the beginning of everything, maybe we’re from the same star

Glittrigt och ribbat, två favoriter i en tröja. Och lite glitter och läppstift skadar ju inte såhär en lördag när man ska dricka vin och snacka skit med kompisar. 

I'm a Victoria's secret model. It's such a secret not even Victoria knows.

Är ju en sucker för Victoria's secret, gick loss där när vi var i London. Härom dagen var det dags för årets show. Sänds inte förens 8:e december men som tur är finns instagram o.s.v. så man får lite sneakpeak. 

When a man is tired of London he is tired of life

Tillbaka till verkligheten efter en grym långhelg i London! Vi har strosat runt, shoppat loss, ätit god mat, druckigt en och annan drink och bärs, varit på musikal och julälskaren nummer ett (jag) har njutit av all julskyltning. Hur mysigt som helst med andra ord, bästa födelsedagspresenten!

I’ve got a crush on the world

Lillördag och nedräkning till helgen då det bär av till London! Fick det i födelsedagspresent av Lina (ni skulle sett mitt face då, skaplig födelsedagspresent) och snart är det äntligen dax! Idag efter jobbet blev det ett ordenltig gympass med syrran. Är sådär skönt mör i kroppen nu och kommer somna extra gott idag känner jag. 

Party ain't over 'til I say so and I feel good tonight

Skaplig kväll igår då jag och syrran var och såg Hardcore Superstar i Linköping. Vi stod längst fram och de var som vanligt grymma live. Idag är jag seg, dels från gåkvällen och dels från förkylningen. Men efter god mat och kaffe på Harvägen och nu soffläge framför Harry Potter på tv så är jag nog snart fit for fight igen. 

RSS 2.0