As long as we can walk, we play

Nytt nummer av styleby sitter perfekt när allt jag orkar är soffhäng. Igår efter jobbet låg jag däckad i flera timmar men med hjälp av några panodil lyckades jag iallafall uppbåda tillräckligt med energi för att åka till Harvägen och käka våfflor. Ska mycket till innan jag missar våffeldagen! Släpade mig iväg till jobbet idag med men det är skönt att vara tillbaka i soffan nu kan jag säga. Har iallafall betsämt att jag ska vara pigg och kry imorgon, så det så!

Kommentarer
Postat av: Liborius

åh krya på dig! Jag känner mig också matt och trött nuförtiden...hoppas på att våren drar igång på riktigt snart så man kan få energi av solen!

Svar: Tack! Många som åkt på feber/förkylning nu, särkilt på mitt jobb på förskola där bacillerna finns överallt. Men snart som sagt våren här och då slipper man förhoppningsvis allt sånt här :)
Ida Sivertsson

Postat av: Fani

Många som är sjuka nu alltså x( Blir ju så när det är kallt/varmt/kallt/varmt liksom. Hoppas du mår bättre snart finis! Och det där såg ju inte dumt ut :)

Svar: Inte lätt att undgå sjukdom när man jobbar på dagis tyvärr, var riktigt risig i veckan. Fortfarande lite krasslig men mycket bättre redan :)
Ida Sivertsson

2015-03-27 @ 14:06:22
URL: http://jetbluejet.blogg.se
Postat av: Cornelia

Det där ser verkligen mysigt ut! Hoppas att du mår bättre snart :)

2015-03-27 @ 21:44:45
URL: http://corneliae.blogg.se/
Postat av: ISA

Nej fy, inte kul att va sjuk! krya krya <3

2015-03-27 @ 23:37:46
URL: http://isabyl.devote.se
Postat av: Pauline

krya på dig! så härligt att läsa tidning :)

2015-03-28 @ 15:13:57
URL: http://lillafrokenhurtig.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0