Babe, there's something tragic about you, something so magic about you

Hur jag gärna skulle se ut idag.. Istället har jag legat här i pyjamas och kollat på film och ätit isglass.. Efter att ha jobbat hela förra veckan och i helgen trots att jag mått och fortfarande mår som en överkörd grävling blev det för mycket idag kände jag, så det fick bli att stanna hemma. På't igen imorgon, förhoppningsvis.
 
 

Todays good mood is sponsored by coffee

Igår efter jobbet trotsade jag förkylningen och startade helgen med dubbelpass, bodybalance och zumba. Var helt slut efter, då var man värd fredagsmys med god mat och godis. Har hostat och snorat mig igenom natten men med lite extra energi från solen (och kaffet..) ska man väl överleva jobbhelgen.

As long as we can walk, we play

Nytt nummer av styleby sitter perfekt när allt jag orkar är soffhäng. Igår efter jobbet låg jag däckad i flera timmar men med hjälp av några panodil lyckades jag iallafall uppbåda tillräckligt med energi för att åka till Harvägen och käka våfflor. Ska mycket till innan jag missar våffeldagen! Släpade mig iväg till jobbet idag med men det är skönt att vara tillbaka i soffan nu kan jag säga. Har iallafall betsämt att jag ska vara pigg och kry imorgon, så det så!

MARBLE NAILS

Jaha men hur snyggt var det här då? Låtit naglarna vara ett bra tag nu och inte gjort nått kul med dem, men när jag ser det här vill jag fixa tassarna på momangen.

Life is like an ice cream, enjoy it before it melts

Kommer det en ny BJ-smak ser jag det som mitt mission att provsmaka.. Måste säga att jag var skeptsik, men fasen vad god den var.

I solemnly swear that I am up to no good

Igår var det kalas hela dagen lång. Först skulle Olle firas och på kvällen var det 50årsfest! Tyckte det var en passande dag att inviga nya kjolen. 

Jag gjorde upp en eld för dig och nu brinner hela skogen

Tre favoriter: Mina glassiga brillor, detta läppstift från ysl och vårvädret vi har haft den senaste veckan som nu verkar vara ett minne blott..

This life is sweeter than fiction

Imorgon ska tydligen vintern göra comeback men idag är det vår utav fan så jag kör all in med vans och trench. Känner mig lite som Gunvald i den. 

WEDNESDAY MOODBOARD

Lill-lördag och mitten på veckan. Har haft en lugn vecka hittills. Skönt, det behövdes.

MY WONDERFUL WORLD OF SHOES

Hittade den här på bokrean för 25 spänn. För oss som är tio år mentalt. Och för oss som älskar skor.

FRIES BEFORE GUYS

Förra veckan mådde jag inte helt hundra, magen krånglade och gjorde ont och jag var sjukt trött. Men när det äntligen var fredag trotsade jag alla sånna tråkigheter och mötte upp ett gäng brudar för god mat och några drinkar på det. Bästa medicinen (trots att jag inte direkt mådde bättre på lördagen, haha).

NEW IN

En liten tröja fick visst föja med hem igår!

SATURDAY SNAPSHOTS

Två bilder från min lördag. Tar hand om den här snyggingen och hans bror i helgen pga föräldrarna är och bryter ben i Sälen. Förutom gosat med kissarna har jag hängt på stan en sväng med mamma och pappa idag, käkade en skapligt god lurre. Nu blir det en lugn myskväll och imorgon jobb igen. Men en halv ledig helg klagar man ju inte på!

SPRING FEELINGS

Nästan inget kvar av snöhögen utanför fönstret och vårkänsla både ute och inne.

A smooth sea never made a good sailor


I hope there are days when you fall in love with being alive

Details.

We tried the world, good God, it wasn't for us

Söndag, ledig, sovmorgon och strålande sol. Man tackar. 

Half the world's starving, the other half is trying to lose weight

Ok åt detta igår. Så gott. Amerikanska pannkakor med blåbär, kiwi och sirap. Nu är det färdigjobbat för dagen och veckan då jag har ledig helg, jippie! Nu blir det gymmet och veckans fjärde pass. Och det kommer från hon som brukade gå dit typ fyra gånger om året, haha..

Come on skinny love just last the year

Gårdagens springa på stan-outfit, polotröja+bomberjacka. Hemkommen från jöbb nu och tänkte ta en lång pw, man får ju passa på när det är pangväder!

Motivation comes from looking at the things you want and realizingwhat it takes to get it

Sånt här kan man vara värd ibland! Efter tio arbetsdagar har jag en ledig idag vilket känns skönt. Vaknade dock tidigt ändå och har redan hunnit springa på stan och fixa lite grejer. Kanske blir en liten pw nu när solen visar sig och ikväll blir det träning! Skön lillördag.

People will stare, make it worth their while

Alltså wow vilka bilder. Rosie Huntington Whiteley fotograferad av Emma Summerton för violet grey.

RSS 2.0