TUESDAY MOODBOARD


SATURDAY DETAILS

Så nöjd med min lilla clutch som jag fyndade på 70% rea (och som matchar mina favoritsandaler, hehe). Den fick följa med på bio igår med Lina och Nicke. Vi såg Jurassic World och den var bättre än vad jag hade förväntat mig. 

You don't need bigger boobs, you need to read better books

Bokhyllan är uppdaterad, sommarens lata dagar är räddade. 

In a room full of art I’d still stare at you

Har lyckats vända på dygnet under midsommarhelg så idag var man måttlig pigg när klockan ringde. Såhär hade jag gärna sett ut denna måndag glassandes i det fina vädret. Men det har varit dåligt med både glassande och finväder idag. Regnjackan på på jobbet och träningskläderna på direkt därefter. 
 
 

Sommarregn fastnar på betongen, discoljus och nattens alla sorger

Börjar piggna till här efter en trevlig midsommar igår med god mat, god dricka och gott sällskap. Det dåliga vädret ignorerade vi och vita kjolen och blomkransen var på (nästan) hela dagen.  

I'm on a seafood diet. I see food and I eat it.

Här snackar vi vardagslyx, drinkar och hamburgare mitt i veckan. Testade nya Urbane Goat igår och både maten och drinkarna var klockrena. Hamburgaren kanske inte ser mycket ut för världen men den var grym. Mm-m var i princip det enda vi sa till varandra under middagen. Ok jag snacka massa skit också, men men..

We are here to drink beer. We are here to kill war. We are here to laugh at the odds and live our lives so well that death will tremble to take us.

Det här armandet kändes väldigt jag. Min mest använda emoji och mest använda gest överlag. Målet är ju att livet ska vara 👌 mest hela tiden. 

Every box of raisins is a tragic story of grapes that should have been wine

Skaplig helg man har haft hittills och än är den inte slut. I fredagskväll var Lina här och grillade och drack vin. Och övertalade mig att boka tågbiljetter till Stockholm nästa dag. Man bangar ju inte en dag med Åsa&Åsa liksom. 
Vi strosade runt i solen, shoppade, drack vin på uteserveringar och hade det gött. 
Man blir hungrig av strålande sol, spring i affärer och stressen över att man för all framtid inte kommer ha nån chans på Carl Philip, så glasspaus var givet. 
Vätskepaus lite då och då var också givet. Så mysig dag!
Vi tittade såklart på det snygga brudparet också!
Efter att ha trängts med alla rojalister och strosat runt i gamla stan avslutade vi med detta innan vi åkte hem. Idag är jag helt slut men vad gör väl det, har faktiskt en extra dag den här helgen. Ledig måndag imorgon känns inte dumt.

Rare and sweet as cherry wine

Mellis. Smakar sommar. 

Anything that gets your blood racing is probably worth doing

Bara onsdag? Veckorna som annars brukar rusa förbi. Men det är väl ett gott tecken att tiden inte går fööör fort. Det är ju ändå lillördag. Idag blev det bodyattack efter jobbet och nu har mina ben checkat ut. Skallen med för den delen, har intagit chill-position (raklång i soffan med datorn på magen).

LET'S TREAT THIS MONDAY LIKE A FRIDAY

Gäsp, då var det måndag igen. Laddar med en gokaffe och soffmys innan det är dags att svettas lite på gymmet och sen frysa lite på fotbollsmatch.. 

And after just a taste of your love dear, I realized I’d been starving my whole life

Det här känns ju lite mellanstadiet. Har köpt en vit jeanskjol. Den är från Lindex och det var kärlek vid första ögonkastet. Nu längtar jag till midsommar, bruna ben och diverse påhitt som kommer att innebära att miss klantarsel skitar ned sin vita kjol totalt. Men det brukar det vara värt, det finns ju vanish. 

My phone is always in my hand so if you think I'm ignoring you, I probably am

Det här skalet till luren från By Malene Birger har stått på min wishlist länge och idag när jag kom hem låg det i brevlådan! Rimligt att iphonen får en snygg outfit med tanke på hur mycket den används egentligen.. 

I used to hope that you'd bring me flowers, now I plant my own

Pimpat mitt soffbord med syrener brutalt stulna från Linköpingsvägen. Inte bara väldigt fina utan också väldoftande, luktar syrener i hela min lägenhet nu. 

SNACK ATTACK

Laddar upp med detta innan dagens träningspass! Har lite svårt för kvarg annars men den här med smak av rabarber och jordgubb var god, särskilt med färska hallon och blåbär till!

I want my toes in the sand & a cocktail in hand

Fyfasen för detta väder! Det är tur man har nått att se fram emot, det gör det ju lite lättare att gå utanför dörren iklädd höstjacka i juni.. Rhodos i slutet av sommaren med tjejligan nummer ett är bokat!

RSS 2.0