Friday, my second favorite F word

Var och käkade på Meze bar&kök med tjejerna igårkväll. Förbannat trevligt. Massor av god mat och massor av smaskiga samtalsämnen att avverka, hehe. 

SPARKLE LIKE YOU MEAN IT

En favoritring. Köpte den på topshop i London för två år sen och den används fortfarande flitigt.

NUTELLA, WINE & CHEESE

Jag har ju min coffee guide från sealoe på köksväggen och någon av dessa skulle passa fint brevid. Nutella, vin och ost är ju ändå livets grejer typ..

DRESSED FOR SUCCESS

Att inte kunna sova och långa arbetsdagar är inte den bästa kombon. Dagens grå väder gör inte att man blir piggare direkt. Jag flyr min oglamourösa måndag och vältrar mig i röda mattan bilder från nattens oscarsgala. Många som var riktigt tjusiga. Mina topp tre är Sienne Miller, Emma Stone och Chrissy Teigen.

Jag tänke säga jag har aldrig träffat nån som är som du, men sa jag sa att jag ska hem och att vägen tar slut här

Sunday mood. Igår var det partyparty. Idag var det jobb. Lite seg var man men det var det värt. Efter jobbet testade jag på ett danspass på gymmet. Herregud så jag skrattade åt mig själv, jag har verkligen ingen kordination.

Only miss the sun when it starts to snow

Saknar fan detta. Uteserveringslurre med Åhman förra våren och strålande sol. Men snart är vi där igen hörrni!

HOME SWEET HOME

Jag sa för ungefär en månad sen att jag skulle ha shoppingstopp och vara sparsam. Jag har kors i taket hållt det och inte haft så stort shoppingsug. Tills nu. Är så inredningssugen, det här med att göra om och piffa hemma blir visst aldrig tråkigt..
 
 
 

I don't work out to be fit, I work out so I can eat whatever I want

Trodde ni jag missade semeldagen igår eller!? Haha den var bra! Efter jobb och gym gasade jag till Gröna vägen och farmor där det serveras världens godaste semlor. "Oj behöver du lägga dig en stund?" var hennes kommentar när hon såg mig efter att jag testat "bodyattack". Well, man ska inte va söt när man går från gymmet, haha. Var skapligt mör i kroppen idag men slutade lite tidigare så hann med ett pass idag med. Nu soffan!

I have no special talent, I am only passionately curious

Nu är det redan ett år sen jag och Sofie drog iväg till USA och ja vi längtar tillbaka lite.. New York, Washington, Orlando, Fort Lauderdale, Bahamas (Nassau och CocoCay) och Key West avverkades. Livet var inte jobbigt de veckorna alltså.. 
 

Telling someone why you love them is like explaining what water tastes like

Bakade lite biskvier i lördags när det var alla hjärtans dag. Man måste ju skämma bort sina nära och kära (och sig själv) lite.. 

We don't celebrate Sundays

 
 
 

VALENTINES DAY & FIFTY SHADES OF GREY

Alla hjärtans dag idag. Eller som jag ser det, tre dagar kvar till den verkliga högtiden denna månad, semeldagen. Hehe. Igår var vi och såg Fifty shades of Grey på bio! Jag tyckte faktiskt inte böckerna var sådär jättebra och jag gillade inte Christian Grey i böckerna så jag hade inga höga förväntningar. Men den var bra måste jag säga! Skadar ju inte att Jamie Dornan är apsnygg.. 

I don't want to crash and burn, and I never seem to learn at all

Här har man långhelg minsann, ledig idag! Var och såg Hardcore superstar i flygeln igår med Hanna och Johanna. Vi var peppade som ni ser, hehe. Jävlar så bra de är live alltså. Vi stannade och tittade lite på Maskinen som spelade efter, de var däremot inte lika bra..

Life is a beautiful, magnificent thing, even to a jellyfish

Imorse vaknade jag en timme innan väckarklockan ringde och var så pigg hela förmiddagen att jag nästan blev rädd för mig själv. Nu är det färdigjobbat för idag och jag är inte lika pigg. Men det går att lösa med kaffe ur favoritmuggen och nya styleby. 

May your coffee be strong and your Monday be short

Monday mood. Skulle gå kort dag idag men jobbade några timmar extra och straxt blir det träning. Känner att jag kommer somna gott ikväll.

SHADES OF GREY

Grått, som vädret lately. Vet inte hur länge sen det var man såg solen, men idag visar den sig lite så det får bli en lång pw snart. Så skönt med helg!
 

I'm on a seafood diet. I see food and I eat it.

Igår drog syrran med mig på ett funktionellpass på gymmet och jäklar vad min otränade lilla kropp fick kämpa, riktigt jobbigt. Men skönt efter såklart. Detta satt riktigt fint efteråt. Besviken på min avokado dock, den fattar inte att det är insidan som räknas..

Blondes have more fun

Idag fick jag äntligen ordning på håret hos syrran och det var på tiden. Hade så jäkla mycket utväxt och slitna toppar. Klippte av lite mer än en decimeter, la i blonda och kopparfärgade slingor och fick fina lockar. Vilka dock inte varade så länge efter som jag svettades på gymmet en timme efter, men det var fint så länge det varade, haha.

ÅRETS FÖRSTA..

Men inte sista! Har varit galet sugen på semla i flera dagar så idag fick det minsann bli en.

SOFFLÄGE

Söndag och det verkar inte finnas nått slut på det här snöandet. Är frusen och lite förkyld igen så det är soffläge som gäller. Har redan varit ute och handlat och fixat lite så en film och ett par lager filtar sitter fint nu så jag orkar med träningspasset jag bokat in mig på ikväll. 

RSS 2.0