VACAY

Mysig start på helgen igår då det blev middag med tjejerna. Idag blev det tidig uppstigning för jobb. Imorgon blir det också väldigt tidig uppstigning men det kan jag leva med, för då går flyget mot Rhodos! Ska bli så jäkla skönt och jag har bästa tänkbara resesällskap. Hörs om en vecka!

FJÄLLRÄVEN

Det här med praktiska saker är något min garderob saknar. Kände att jag var i behov av en ordentlig och rymmlig väska (och denna är typ som Hermiones utvidningsförtrollningsväska enligt syrran) så slog till på en sånhär. Tänkte vara tråkig och ta en svart men lite färg dör man faktiskt inte av och är så nöjd med denna lilla lila.

THE YOU WAY

Jag borde städa min lilla lägenhet och packa för Rhodosresan som närmar sig med stormsteg, men när klockan stod på 04.30 imorse är orken obefintlig såhär på eftermiddagen. Istället häller jag i mig kaffe för att orka träna lite sen och bläddrar i den här godingen. Två centimeter tjock och fullproppad med massa snyggt. 

Min älskling har ett hjärta av snö

Härom dagen var jag helvit. Risky om man är klantigast i världen, men jag klarade mig fläckfri. 

I crave a love so deep the ocean would be jealous

Även denna dag spenderas i solen. Tänker njuta till max av sommaren så länge det bara går!

She acts like summer and walks like rain

En riktig panglördag denna veckan också! Vi våldgästade Ingestorp igen där det blev sol, bad, god mat, åka vattenskidor och badring och massa andra påhitt. Jäkla tur vi fick lite sommar tillslut, man ska ju ändå leva på den en hel vinter..

SOMMAR I EN SKÅL

Den ultimata sommarfrukosten. Det ultimata att äta överhuvudtaget förresten. Det är inte mycket som slår blåbär och mjölk.

Mental will is a muscle that needs exercise just like the muscles of the body

Har varit så jäkla gött att träna igår och idag och det kan ha att göra med att jag har nya skor, hehe. Mina fötter är nöjda och övriga jag är nöjd varje gång jag har en anledning att köpa skor. 

RIVER EN VACKER DRÖM

Tack Sverige för att du äntligen levererar lite sommar! Hade den härligaste lördagen på länge igår med massor av sol och bad, blev bjuden på god mat, ännu mera bad och så avslutade vi med bubbelbad och fika. Sånna här dagar lever man länge på! Sen blev det spontanutgång och dansa bort halva natten, sånt lever man också länge på.

And it’s worth it, it’s divine, I have this some of the time

Vad lyxigt det är med en ledig dag mitt i veckan. Jag passade på att gå på ett morgonpass på gymmet och nu sitter jag här med en kopp kaffe och nya nummret av styleby. Bara vaaaara. Som Morran skulle sagt. 

BASIC BITCH

Det är ingen nyhet vid det här laget att jag är en sucker för t-shirts. Särskilt alldeles lagom slappa och v-ringade sådana. Särskilt alldeles lagom slappa och v-ringade sådana som går på 99 spänn inne på zara. Köpte dessa sist jag var uppe i Stockholm och priset per användning ligger nog på minus vid det här laget. 

AUGUSTISÖNDAG

Idag har vi hängt i Hjortkvarn. Vad gör man i Hjortkvarn då!? Jo man badar i kalkbrottet och äter hemmagjord glass, det är vad man gör!

Dear Diet, it's not me, it's you. I just don't think it's going to work between us. You' re boring, tasteless and i can't stop cheating on you.

Helt klart förra veckans bästa middag! Som intogs på uteservering med förbannat trevligt sällskap. Ja vi satt på uteservering trots att regnet öste ner, det blåste och var typ 13 grader. Men nu verkar vädret ha vänt, äntligen lite sol och värme. Nu är det dags för veckans tredje träningspass. Eller fjärde förresten, körde ju faktiskt dubbelpass i måndags. Kroppen är seg om kola nu, haha. 

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music

Idag är man inte kaxig efter tre dagars Skogsröj.. Men kul har vi haft! Äta spetsade gummibjörnar och skriksjunga till Hardcore Superstar har vi bl.a. haft för oss. Tror jag jag behåller bilderna från helgen för mig själv dock, haha. Imorgon är det måndag och tillbaka till verkligheten.
 

RSS 2.0