You are such a perfect little arrangement of atoms

Fått hem två halsband precis i min smak, älskar ju diskreta och fina ha-på-sig-varje-dag-smycken. 

WEEKEND SNAPSHOTS

Helgen har tillbringats i Stockholm med syrran, mamma och mostrarna. Det första vi gjorde var att gå förbi körsbärsträden i Kungsträdgården. Så fint ju!
Sen laddade vi upp med hambruragre och drinkar innan det var dags för Pålles 50-årspresent, Orups show på Hamburger börs!
Nöjda efter showen, en sväng på stan och massa trams och skratt som vanligt gick vi ut och käkade gott.
På söndagen stod det shopping på schemat och vi laddade upp ordentligt med hotellfrulle innan det var dags att trängas med ca hela Stockholm i vårsolen. Ett flertal shoppingkassar och fem trötta men nöjda tjejer rymdes i bilen hem. 

FINALLY WEEKEND

Godmorgon fredag och gofrulle. Tänkte köra ett av mina favoritpass bodybalance direkt efter jöbbet och sen är helgen igång! Veckorna brukar rusa förbi men den här har gått sakta så helgen är efterlängtat, extra mycket eftersom det blir en sväng till Stockholm!
 

Bad hair day, ain't nobody got for time for that

Två timmar i frisörstolen efter jobbet för att bli lite vårsnygg. Så nöjd med färgen plus lockarna man aldrig får till hemma. 

I really need a day between saturday and sunday

Såhär avslutar jag helgen (som bestått av att sockerrusa, chilla, njuta av solen och gymma), i min very fancy morgonrock framför orange is the new black.

Make it simple but significant

Har en örhänge-obssesion för tillfället, enkla och stilrena ska de vara. Får inte nog av mini hoops

HARDER, BETTER, FASTER, STRONGER

Svettats ordentligt på gymmet ikväll och kommer somna som en stock och troligtvis ha svårigheter att röra benen imorgon känner ja, haha. Att bli stark och snygg i all ära, men att få shoppa loss bland alla snygga träningsplagg är en bidragande orsak till min träningsentusiams ;)
 

The details are not details, they make the design

Flyttar runt och har mig här hemma mest hela tiden och blir aldrig riktigt nöjd. Mitt soffbord just nu, ser säker annorlunda ut inom kort, haha.

EASY LIKE SUNDAY MORNING

Startar söndagen såhär, mm-m. 

Living on earth is expensive, but it does include a free trip around the sun

Veckans bästa dag är här! Hade lyxen att sluta tidigt och ska vara ledig i helgen och ett par helger framöver så jag är extra fredagspepp. Tänkte starta helgen med dubbelpass på gymmet, zumba och bodybalance. Och solen tittade fram lagom tills jag skulle hem, man tackar!

Trouble never looked so god damn fine

Lillördagsinspo.

Your body is the house you grew up in, how dare you try to burn it to the ground

Idag var det äntligen dags för ett pass på gymmet igen efter en och en halv vecka med dunderförkylning och ingen träning. Hade en ny träningströja (som nu är genomsvett, haha..), det är ju alltid liiite roligare då.

LAST COUPLE OF DAYS..

Har ju varit ledig i påsk och haft det riktigt mysigt trots att jag varit krasslig. I torsdags kväll bjöd Sofie på god middag, enchiladas och chokladmousse, mm! Och så massa prat och mys på det.
I fredags var det soffläge och huvudvärk och allt såntdär tråkigt men i lördags var jag på benen igen och tur var väl det för vi skulle ut ett helt gäng och käka påskbord. Best bitch Lina är ju hemma igen så vi fick käka köttbullar och dricka vin tillsammans. Man ser ju vilken arm som är min på the level of solbränna..
Var fortfarande för seg för att följa med ut och svira. Men som man säger, borta bra men hemmafest. Hade en riktigt bra kväll med de här galningarna istället. 
I söndags var det påskmiddag som hette duga på Harvägen! Och idag var det jobb hela dagen och så var det med den påskhelgen..

Some nights I wish I could go back in life. Not to change things, just to feel a couple things twice.

Börjar äntligen friskna till efter den där jäkla dunderförkylningen jag åkte på och har ledig påsk för första gången på flera år! Firade påsk så det hette duga igår men idag blir det lite mer mat och mys på Harvägen iklädd ny tröja från Lindex. 

My best friend isn't allowed to stop being my best friend, the bitch knows entirely too much

Alltså yeeey Lina är äntligen hemma från Asien efter flera himla månader. Igår kom hon hit med krya på dig blommor plus lagade mat, då mådde man ju genast lite bättre!

BEACH PLEASE

Beställde den här redan i januari. Vadå sommarlängtan.. Har den i bakhuvudet varje gång det är lite extra tungt på gymmet, haha.

RSS 2.0