Water is the most important element in life because without it, you can't make coffee

Innan-jobbet-selfie! En dag kvar till den efterlängtade semestern :)

GOOD TIMES AND TAN LINES

det börjar bli dags att packa för Kreta-semestern och jag har en tendens att packa för mycket pga beslutsångest grande. En säker plats i resväskan har iallfall mina nike-tofflor (love toffeltrenden). De här och en bikini och outfiten är klar!

LESS IS MORE

Den här supertunna kedjan hittade jag när vi var i USA och hade nästan glömt bort att jag hade den tills för några dagar sen. Tycker ju det är så fint med diskreta och enkla små smycken.

We all have a wonder woman inside us

Puuh. Vi har sagt på jobbet att vi längtar tills den här mördarveckan är över efter varje dag och nu är den äntligen det. Är nått så otroligt trött i både kropp och huvud. Nu är man värd tacos!

The bags under my eyes are prada

Jäklar vad svårt det var att kliva ur sängen idag. Men för att försvara ringarna under mina ögon har jag en ledig dag på två veckor och vi har en jäkla kaosvecka den här veckan. En vecka kvar till semester..

Always be yourself. Unless you can be a unicorn, than always be a unicorn.

Fått jordens sötaste hörlurar av Lina!

 

JUICE BAR HOPPING

Två favoriter just nu, nytt nummer av styleby och "juice bar hopping" från OPI. Kommer sitta fint på tassarna på semestern.

CARAMEL & COCONUT

Alltså det här är det godaste någonsin. Kola-kokos frapino från espresso house. Dog. 

ORANGE IS THE NEW BLACK

Har spanat på dessa sandaler från Ralph Lauren men varit lite snål. Så ni kan ju gissa hur glad jag blev när de låg i paketet som jag fick av Hanna, Olle och Adam i födelsedagspresent! Älskar färgen, så snygga till helsvart.
 

HOGWARTS WILL ALWAYS BE THERE TO WELCOME YOU HOME

Har varit på Harry Potter Exhibition med Lina och Adam, ett måste för en nörd som mig. Om man ville fick man bli sorterade av sorteringshatten. jag blev Gryffindor!
Vi planterade mandragoraväxter..
Spelade quidditch..
Och satt i Hagrids fåtölj!!
Och tittade på massa rekvisita från filmerna, kul att se alla små detaljer.

It was love at first sight, at last sight, at ever and ever sight

Här är den andra byxdressen jag fick hem från chicy, gillar den massor.

One day you'll just be a memory to some people. Do your best to be a good one.

Igår hade vi det jäkligt mysigt på min balkong jag och Lina. Gjorde god mat och drack lite vin. Tillslut var vi lite fler personer och lite fler glas vin och vi envisades med att sitta där till klockan två fast det var ganska kallt.. Skit också vill inte att sommaren ska vara sluuuut.

MARBLE

Min lilla mugg från H&M home är perfekt för morgonkaffet. Hur fint med marmor!

Every flower must grow through dirt

Fick hem två så fina byxdressar från chicy idag, här är en av dem!

Nothing that Madam Pomfrey can't fix

Jag har åkt på nått virus som gjort att min hals svullnat upp och gjort förbannat ont vilket har resulterat i att jag legat hemma i två dagar. Vilket i sin tur har resulterat i att jag blivit omåttligt uttråkad. Det är vid sånna tillfällen man älskar sin Harry Potter-box lite extra..

HAVE A SEAT

På tal om hur mycket jag gillar koppar, fick den här pallen i födelsedagspresent. Tycker den är tvärsnygg. Om det nu är ett ord.

TEAM SAINT LAURENT

Fick den här i födelsedagspresent av mor&far!

COPPER

Koppar är en favorit när det kommer till inredningen hemma hos mig. Det finns så mycket fint i butikerna just nu, det svåra är inte att hitta grjer man vill ha, det svåra är att se till att det inte blir för mycket av det goda, haha. Grejerna i kollaget hittar ni på H&M home och ellos!
 

RSS 2.0