DAY OFF

Idag har jag hängt med Sofie! Vi har tittat i inredningsbutiker, käkat lunch och pratat om USA-resor och lägenheter. Det här med lediga måndagar sitter alltid lika fint, särskilt när man har haft helgen from hell på jobbet.

Heaven can wait we're only watching the skies

Tjusig himmel när jag var på kvällspromenad. Rosa moln och allt. 
 

Jag drömde om en suite på Grand, jag hamnade i en etta i andra hand

Snart flyttar jag till egen lägenhet så det är mycket inredning i skallen på mig nu. Som vanligt är det de små detaljerna som gör mig mest obsessed. Skruva ihop möbler? Nae.. Köpa fina doftljus och kuddar? Jippe!

ISABEL MARANT ♥ H&M

Äntligen finns lite bilder från Isabel Marants samarbete med H&M tillgänliga. Och det ser ju minst sagt bra ut, eller hur?! 

Happy hour from five to September

Skulle gärna festa till på en sånhär goding lillördagen till ära. Förra veckans semesterliv är dock ett minne blott och hösten med jobb och snart flytt har dragit igång på riktigt. 

THE BLACK PEARL

Fick tillfälle att använda mina shorts med pärlbroderier från bikbok en kväll på Cypern!

I had no idea what we were trying to do, I think we were just celebrating being alive

Känner mig måndagstrött och saknar sand mellan tårna, malibudrinkar, frappuccinos, dopp i en svalkande pool och grekiska sallader. 

SUNDAY CHIC

 

The tans will fade but the memories will last foreve

Så skönt det har varit med semester! Kom hem från Cypern inatt där jag och syrran spenderade en vecka med sol och avkoppling, precis vad man behövde. En dag åkte vi på båtutflykt. Vi åkte bl.a. förbi Famagusta och sen fick man snorkla i det kristallklara vattnet vid Cape Greco. Så förbannat härligt! Svårt att fånga på bild hur fint det är men jag försökte. 

OCEAN AIR, SALTY HIAR

Packar för fullt in i det sista här. Bikinisar att dyka ner i Medelhavet iklädd i, massa böcker att läsa från solstolen och solglasögon för att kunna läsa dem. Nu åker jag till Cypern och det ska bli så skönt att äntligen få en veckas semester. Jag är på svensk mark igen nästa lördag! 

A certain darkness is needed to see the stars

Sommaren får gärna hålla ut så länge den bara kan för min del, men mysiga höstkvällar kan man ju inte heller klaga på!
 

"Young girls need to learn that sexiness isn't about being naked"

Det här med tjusiga underkläder börjar nästan bli ett lika stort beroende som skor för mig, och då snackar vi. Då är det ändå ingen som lägger märke till dem, men trots det känner man sig så mycket finare med fint under. Det har samma effekt som fina skor! Den översta (supersköna) hittade jag på nellys rea och den andra på H&M. 

Work like a captain, play like a pirat

Dagen har bestått av jobb och lägenhetsvisning. En promenad i solen däremellan piggade upp lite, men annars har jag varit helt slut idag. Nu ska jag vira in mig i en varm filt och spendera kvällen framför idol och new girl, har längtat efter det hela dagen. 

You are such a perfect little arrangement of atoms

En celiné är ju det jag drömmer om mest av allt i väskväg, men en balenciaga skulle inte heller vara fel alltså, så snygga. Skulle gärna få detta innehåll på köpet också..
 
 

När du är tunn som luft så är du nästan perfekt

Mina två bästa köp till min nu höstredo garderob är de här skorna och den här knälånga (och förbannat mysiga) koftan. 

God gave us mondays to punish us for what we did over the weekend

Jag har fått sovmorgon, solen skiner, jag har bra musik i lurarna och ska snart ge mig ut på en power walk. Jag kan inte påstå att min vecka börjar särkilt dåligt.

I still find each day too short for all the thoughts I want to think, all the walks I want to take, all the books I want to read and all the friends I want to see

Puh. Äntligen är den har arbetsdager över, fyfan så stressigt vi haft det. Lördagskvällen ska spenderas med att gå på sminkparty. Och när vi är klara med ämnet smink kan det hända att vi råkar övergå till ämnet drink, hehe. Nåja en iallafall, ska ju jobba imorgon med..   

You can have whatever you want if you dress for it


I love strawberries & milkshake

Den här luktar så gott! Luktar numer som en jordgubbsmilkshake varje gå jag kliver ur duschen.

NIKE AIR MAX 1 ESSENTIAL

Igår kunde jag äntligen hämta ut mina rosa fina nike air max. Materiell lycka!

TODAY'S DETAIL


Beach sand, perfect tans, day walks, night talks, sleepless nights, pillow fights and spending every day with those who matter most

Sommaren verkar göra en sista comeback idag och jag vill se ut såhär.
 
 

När hösten kommer och tiden gått för fort, när allt känns på rutin och redan gjort

Vi är redan inne i september så jag tänkte att det är väl lika bra att förbereda sig på istiden och införskaffa sig två mössor.. Man hittar dem på gina tricot för 69 spänn. 

some days i feel everything at once other days i feel nothing at all

Skulle inte ha nått emot den här outfiten. Fick faktiskt hem skorna från H&M här om dagen, så det är bara resten som fattas, hehe
 
 

Dress shabbily and they remember the dress. Dress impeccably and they remember the woman.

Provade den här fina puderrosa långklänning med öppen rygg inne på H&M trend. Jag gillade den, särskilt färgen, men blev tillslut inget köp ändå. 

WHERE'S YVES?


RSS 2.0