WINE + DINNER = WINNER

I fredags vankades det tapaskväll hos Amanda. Alla hade med sig massa god mat och så satt vi och pratade och skrattde i ett par timmar. Precis vad jag behövde efter två sjukveckor. Ta på sig nått annat än pyjamas, äta massa gott och umgås med brudarna. 

In a world full of trends I want to remain a classic

Blev lite shopping på semestern. Brukar ju alltid komma hem med ett par sandaler, men den här gången blev det en väska. Det bästa är ju att den precis som sandalerna jag alltid köper bara blir snyggare ju mer man använder den. Mörkare när man har den i solen, och kommer förmodligen hålla hur länge som helst (har fortfarande skor köpta typ 2006 kvar hemma). 

Och den stund som jag kände så nära var blott alvedon

Puh, de där 40 graderna feber jag hade visade sig efter en tur med ambulans till akuten senare vara lunginflammation. Så jag ligger här sjukskriven veckan ut. Men är på bättringsvägen, orken kommer sakta men säkert tillbaka. Så snart kan man nog slänga på sig något annat än pyjamas och ut och njuta av höstluften.    
 
 

LIFE'S A BEACH, ENJOY THE WAVES

En annan strand vi besökte när vi var på Karpathos var Apella beach. Den har visst blivit utsedd till en av Medelhavets finaste stränder, och det kunde man förstå. Vattnet var helt fantastiskt! Helt okej att sitta och ta en mythos i sanden här efter att ha snoklat runt i det där vattnet.. 

ETT SLAGS LIV

Startade helgen på bästa sett med god Grekisk mat och Winnerbäck filmen "ett slags liv" på bio. Rekommenderar den om man är ett riktigt Winnerbäck-fan. Helgen fortsatte väl inte rikigt lika bra då jag legat däckad i 40graders feber. Det rekommenderar jag ingen däremot, fyfasen. 

RSS 2.0